Stilpoäng

e-Mustang

När en fossilbil har ställt sig på en laddplats och blockerat den så att man inte kan ladda heter det att man har blivit ”ICE-ad” efter engelskans ”Internal Combustion Engine”. Man brukar bli ganska så arg som elbilist då.

Men man kan inte låta bli att dra på smilbanden när man ser Mustangen ovan. Stilpoäng! Han lurar nog både en och annan parkeringsvakt.

Det som dock inte ger stilpoäng är alla dessa elbilar som parkerar på en laddplats – och sedan inte pluggar in! De kan inte hävda att de inte visste bättre. Som elbilist vet man mycket väl att man tar platsen ifrån någon annan som kanske måste ladda för att kunna komma hem. Skärpning!

 


 

Allt du velat veta om Tesla Model 3 men var för blyg att fråga:

Har du en timme över ska du definitivt titta på ovan video som går i detalj igenom Tesla Model 3. Talande för snabba utvecklingen är dock att bara under dagarna sedan den spelats in har flera nya finesser lagts till via trådlösa uppgraderingar.

 


TCS ett år sedan: Du har blivit…

Ja, när det står en fossilbil i vägen och blockerar en laddplats heter det att du har blivit ICE-ad. Men vad heter det när laddplatsen blockeras av något annat? Vi har listan!

Tagged , . Bookmark the permalink.