Sida 1 av 28

3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 07:28
av Kalle
En tråd för oss i Linköping, där vi kan dela med oss av laddtips och snacka skit utan attva OT i andra trådar ;)

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 07:33
av Kalle
Jag bor i lägenhet och kommer inte ha laddmöjlighet, är nån annan av er i Linkan i en liknande situation?
Min plan om jag inte hittar nått närmare är att storhandla i tornby och parkera utanför ike vid deras laddare. Vet ni om det finns några andra publika laddare nära matafärer eller liknande?

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 09:26
av MaLund13
Kalle skrev:Jag bor i lägenhet och kommer inte ha laddmöjlighet, är nån annan av er i Linkan i en liknande situation?
Min plan om jag inte hittar nått närmare är att storhandla i tornby och parkera utanför ike vid deras laddare. Vet ni om det finns några andra publika laddare nära matafärer eller liknande?
Finns bl.a. vid Citygross i Lambohov (bara 3.7 kW dock), Clever i Ryd centrum mm

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 10:46
av jan_b
En till i klubben :geek: Jag har jagat svenska ÅF att ta in den trådlösa mobilladdaren från Nomad, till TM3 men inte fått någon respons ännu. Om någon mer är intresserad kan vi kanske sambeställa den från USA. https://hellonomad.com/products/tesla-charger

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 10:50
av tor
jan_b skrev:En till i klubben :geek: Jag har jagat svenska ÅF att ta in den trådlösa mobilladdaren från Nomad, till TM3 men inte fått någon respons ännu. Om någon mer är intresserad kan vi kanske sambeställa den från USA. https://hellonomad.com/products/tesla-charger


Jag jobbar i Linköping så det måste ju räknas... Jag fick precis hem nomad laddaren och intrycket är mycket bra. Den är snygg och det känns som kvalite. Hoppas den funkar bra i bilen också..

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 11:29
av nicklasandersson
Jag bor i Linköping men har ingen M3 än. Kör en MS än så länge Jag tycker det är smidigt med ett Clever-kort i regionen. Det finns många laddare i stan och även Chademo/CCS. Behöver ni ladda mycket eller ofta står i p-husen så har de laddningen där med. Går att betala fast månadsavgift och ladda hur mycket ni vill eller ha ett kort i bilen och endast betala för det ni laddar.

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 12:58
av Gustafsson
Ikeas 32 A stolpar är som gjorda för M3, men Clever fri eller vad det heter numera, är ju inte dyrt.

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 13:01
av andersjo
Jag bor också i lägenhet i innerstaden, men kommer att få egen parkeringsplats med laddning via hyresvärden (Mannersons och Clever-box). Dock fortfarande lite osäkert när jag kan få platsen (och bilen) så det kan bli några veckor med långa besök på IKEA-parkeringen och parkering i P-hus med Clever-laddning nära hemmet.

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 13:17
av thogr
Jag bor i bostadsrätt ganska cetralt. Clever ska installera ett antal laddboxar under februari-mars i vårt gemensamma parkeringsgarage. Skulle bilen komma före laddboxarna, är det inte hela världen. Får ta bilen till Citygross, bio mm och passa på och ladda.

Re: 3or I Linköping

InläggPostat: 03 feb 2019 13:19
av Carge73
Bor i Linkan, bostadsrättsföreningen skaffade ett antal laddplatser (via ChargeStorm) i garage förra året. Kommer att bli en av de första i föreningen att dra nytta av det.
Närmaste SUC är väl i Ödeshög, så det kommer väl bara bli aktuellt när man ger sig ut på lite okynnesåkning, som det troligen kommer bli en del av i början. :D