Tesla Club Sweden Event Coordinator

TCS17-2

Det är alltid lika roligt att träffa andra Teslaägare och elbilister, inte bara på Tesla Club Swedens forum utan även i verkliga livet!

Vi har haft flera roliga medlemsmöten förr i tiden, och även några spännande elbilstävlingar. I år har det däremot tyvärr inte blivit nåt då undertecknat hade fullt upp med annat. Jag kastade dock avundsjuka blickar på andra sidan Östersjön där Tesla Club Finland länge haft en eventkoordinator som anordnade klubbmöten och fester. Hmm, en sån borde vi också ha… Sagt och gjort:

Mats GuldbrandVi välkomnar idag vår alldeles egen nyblivna eventkoordinator Mats Guldbrand ombord Tesla Club Sweden! Mats Guldbrand har jobbat direkt mot kunder på Ericsson i snart 19 år, både i Kista och på mässor runt om i världen. Han är en hängiven evangelist för omställningen av transportsystemen, och påtalar möjligheterna med autonoma, elektriska och självkörande fordon för Ericssons kunder, naturligtvis uppkopplade med 5G.

Även om han som många andra väntar på Model 3 har han provkört en blå Performance under en resa i USA nyligen och har varit projektledare för installationen av laddare för alla medlemmar i den samfällighet där han bor i Spånga men har också laddaren redo i sitt torp i Hälsingland (alla TCS-medlemmar är välkomna på kaffe och gratis 11kW när han är där).

Han kommer med färska krafter ta tag i Tesla Club Swedens avsomnade klubbmöten och har redan börjat fila på flera roliga projekt. Vill du komma i kontakt med honom kan du mejla honom på mats.guldbrand på teslaclubsweden.se eller helt enkelt event på teslaclubsweden.se

Vi hoppas nästa år kunna ha flera spännande möten med Teslaägare och även andra elbilister. Kom bara ihåg att ingen får berätta Mats att han inte får någon lön för jobbet! ;-)

Vad skulle du vilja ha för event TCS anordnar? Skriv dina idéer nedan, så Mats får lite nya uppslag!

Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
 • Björn

  Kul, riktigt proffsigt

 • Lucas Lundkvist

  Isbane-körning! I arvidsjaur eller något mer lokalt!

  Halkbanekörning så man får känna på hur ens bil presterar under kontrollerade former.

  Teslarally? Köra runt Sverige med olika delmål över några dagar. Se sveriges vackraste utsikter och äta god mat!

  2 årliga klubbmöten, ett på slutet av våren och ett i början av hösten. Där kör vi kolonnkörning samt käk som tidigare :)

 • AndOne

  Men jösses… Den DÄR galenpannan? :)

  //Ericssonkollegan

 • TheBigKing

  Jag tycker det är dags att införa en medlemsavgift som kan användas för att göra klubben mer aktiv.

  • Mocke

   Ja, det skulle kunna gå, men man bör inte utestänga ickebetalade från forum, nyheter et.c. (då de enbart ger inflöde och kan vara en steg till betalande medlem, och ej är någon kostnad sig)
   Men om det finns att ge förmåner till de betalande (bör vara en symbolisk summa typ 50 kr/år) kan det vara rimligt. men jag tror att man bör betala (extra) för de event som medför kostnader som varje person deltar i (eftersom inte alla kan delta)

  • https://teslaclubsweden.se Tibor Blomhäll

   Vad skulle vi använda medlemsavgiften till? Medlemskort? Medlemstidning? Eller nåt annat 1900-tals-företeelse? ;-)

   Vi har valt istället att deltagarna på varje event betalar eventets kostnader.

   Vi har fått lite donationer och kommer i framtiden även jaga lite sponsorer till event. Vill nån laddboxleverantör tex stödja en halkbanekörning mot att de kan visa upp sina produkter på plats där är vi öppna för sånt…

 • Håkan Öqvist

  ⚡️Ett utslitet uttryck säga Now we are talking, så jag drar till med ”Magnifiqué”! Fantastiskt roligt och det skall bli väldigt kul vara med på den här resan genom TCS!

 • Kalle Centergren

  Ett jätte race från nordkap till Gilbraltar eller nått sånt. (Fast inte förens jag har fått min elbil :) )

 • Kim

  Ett företagsbesök på Northvolt i Västerås vore mkt intressant

  • Kim

   Eller huvudkontoret i Sthlm. Gärna med föredrag av Peter Carlsson