Ägare

Äger du en bil från Tesla Motors hjälper Tesla Club Sweden dig att få ut det mesta av ditt ägandeskap! Vi erbjuder information om din bil, dagliga nyheter och medlemsforum där du kan utbyta erfarenheter med hundratals andra Teslaägare!
TOC_Sweden

Officiell märkesklubb

Tesla Club Sweden är officiella märkesklubben för Tesla Motors bilar i Sverige. Vi är dock helt fristående från biltillverkaren Tesla Motors, erhåller varken stöd eller påtryckningar från dem. Tesla Club Sweden bildades som en fristående förening av Tesla-entusiaster.

Information:

Antingen är det du som undrar över någonting – eller vill kunna hänvisa folk som frågar. Våra informations- och nyhetssidor innehåller balanserad och oberoende information om Tesla Motor, deras bilar och andra elbilar.

Elbilsskeptiker kan du hänvisa till vår sida om elbilsmyter.

Vill du veta mer om Supercharger snabbladdstationerna, hur de fungerar, hur de ser ut inuti, och var de finns, använd Laddstationer-fliken i vår menylist högst uppe på sidan.

Vill du veta vilka andra laddstationer du kan ladda din bil på välj “Övriga publika” under Laddstationer-fliken.

Vill du snabbt se hur långt du kan komma i olika farter använd vår unika graf: (Klicka på den för mer detaljer.)

Range_Info_rangeChart_km

Dagliga nyheter:

Tesla Club Sweden publicerar varje vardag kl 08:00 en ny nyhetsartikel om Tesla Motors och deras bilar, elbilar i allmänhet, och andra intressanta tekniska nyheter. Kom tillbaka varje dag och läs våra nyheter!

Det finns ett antal artiklar som blir lite extra uppskattade och läses flera gånger även månader efter publicering. Dem har vi samlat under fliken Utvalda Artiklar i vår menylist.

Söker du efter någon särskild information om Tesla Motors och dess bilar är det väldigt stor chans att det finns redan en nyhetsartikel om den! Använd vår söksida för att leta bland artiklarna!

Medlemsforum:

Vårt medlemsforum är öppet för både Tesla-entusiaster och ägare. Ställer du en fråga om din bil kan du snabbt få svar från andra Tesla-ägare! Mer än var tredje Tesla-ägare i Sverige är registrerad medlem hos oss. Ett hett tips därför är att registrera dig som medlem! Det är helt gratis och öppnar då upp flera forumavdelningar som inte är synliga för icke inloggade medlemmar! Du måste även vara inloggad för att kunna skriva inlägg:

  • ej inloggade gäster: ser vissa forumavdelningar men kan inte skriva inlägg
  • inloggade medlemmar: ser fler forumavdelningar och får skriva inlägg
  • Teslaägare: ser ännu fler forumavdelningar!


OBS! Registrera dig som Teslaägare på forumet!

Som registrerad Teslaägare får du tillgång till ännu fler avdelningar på forumet – som VIP-forumet Tesla Owners Sweden endast till för Teslaägare, osynlig för “vanliga dödliga”! Registreringen är kostandsfri.

Registrera dig först som vanligt medlem på forumet, sedan ansök om att bli uppgraderad till “Teslaägare”:

  1. Registrera dig som ett vanligt medlem på vårt forum. Klicka här för att registrera dig.
  2. Vänta tills du har fått leverans av din bil och den har blivit registrerad på dig (eller ditt bolag eller leasingfirman).
  3. Uppgradera ditt medlemskap till “Teslaägare” genom att validera din bils registreringsnummer här

Facebook, Twitter:

Följ Tesla Club Sweden även på Facebook och Twitter!

Klubbträffar:

Ibland arrangerar vi träffar i verkliga livet också. Spana efter information om klubbträffar, luncher och liknande bland våra nyheter och diskussionsforum!

VÄLKOMMEN!

 

Comments are closed.