Entusiaster

Tesla Club Sweden erbjuder oberoende och balanserad information om Teslas bilar, dagliga nyheter och medlemsforum:

Information:

Det finns så många frågor om Teslas unika bilar – vi försöker ge sakliga oberoende svar på dem alla. Vi börjar med svaret på ett av de vanligaste frågorna om Tesla Model S: hur långt kan man åka? Vår unika graf nedan ger det enkla svaret: det beror på hur snabbt du åker. (Klicka på den för mer detaljer.)

Range_Info_rangeChart_km

 

Under fliken Information på vår menyrad högst uppe på sidan hittar du svar på de vanligaste frågor folk brukar ha. Vill du till exempel läsa om de vanligaste missuppfattningarna om elbilar och varför de inte stämmer läs våra elbilsmyter!

Dagliga nyheter:

Tesla Club Sweden publicerar varje vardag kl 08:00 en ny nyhetsartikel om Tesla och deras bilar, elbilar i allmänhet, och andra intressanta tekniska nyheter. Kom tillbaka varje dag och läs våra nyheter!

Det finns ett antal artiklar som blir lite extra uppskattade och läses flera gånger även månader efter publicering. Dem har vi samlat under fliken Utvalda Artiklar i vår menylist.

Söker du efter någon särskild information om Tesla och dess bilar är det väldigt stor chans att det finns redan en nyhetsartikel om den! Använd vår söksida för att leta bland artiklarna!

Medlemsforum:

Vårt medlemsforum är öppet för alla Tesla-entusiaster. Har du frågor om Tesla och deras bilar kan du snabbt få svar på dem från folk som faktiskt har bilarna och åker med dem dagligen. En tredjedel av alla Sveriges Teslaägare är medlemmar på forumet!

Ett hett tips är att registrera dig som medlem! Det är helt gratis och öppnar då upp flera forumavdelningar som inte är synliga för icke inloggade medlemmar! Du måste även vara inloggad för att kunna skriva inlägg.

Äger du en elbil registrera dig som elbilist via vår registreringssida!

Facebook, Twitter:

Följ Tesla Club Sweden även på Facebook och Twitter!

VÄLKOMMEN!

 

Comments are closed.