Donera

Dessa sidor är Sveriges mest lästa nyhetsblogg om elbilar. Artiklarna skrivs av mig Tibor Blomhäll ideellt på min fritid, det dyker upp en ny artikel varje vardag klockan 8:00 på morgonen. Det är helt gratis att läsa dessa sidor med Sveriges kanske mest djuplodande analyser om elbilar och annan miljöteknologi.

Många har dock kontaktat mig och undrat hur de skulle kunna stödja mig, uttrycka sin uppskattning för dessa sidor. Vissa menar de får mer och bättre information om elbilar här än på många betalsajter. Betalar de pengar för de andra sajterna skulle de gärna vilja kunna betala även för denna – trots att de egentligen inte måste.

Därför har jag fixat nedan donationsmöjlighet.

OBS att donerar du nedan går inte pengarna till Tesla Club Sweden! De går personligen till mig Tibor Blomhäll som skriver nyhetsartiklarna. Genom att donera pengar nedan stödjer du inte klubben, utan ser till att jag som person fortsätter orka skriva kvalitets nyhetsartiklar på min fritid. Sajten Tesla Club Sweden består av två helt separata men lika viktiga delar: nyhetssidorna och online forumet. Donationen avser endast nyhetssidorna.

  • Du är välkommen att mha “Donera” knappen nedan donera ett engångsbelopp som tecken på din uppskattning.
  • Mha samma knapp kan du också välja att göra en månatlig donation, en slags frivillig prenumeration med valfri belopp du tycker dessa sidor är värda dig.
  • Föredrar du att Swisha är mitt nummer 076-2651635
  • Ska du köpa en Tesla använd gärna min referralkod tibor72449 så får både du och jag poäng som kan växlas till gratis laddning eller prylar i Teslas shop
  • Köp gärna min bok “Skaffa elbil” och läs den själv eller ge bort till någon du anser borde lära sig mer om elbilar.
  • Du är naturligtvis också hjärtligt välkommen att fortsätta läsa sidorna helt gratis utan donationer.

/Tibor Blomhäll
Tack för din gåva!

Comments are closed.