Föredrag, talare

forelasning2

Har ni en åskådarskara som vill ha information om elbilar i allmänhet och Teslas elbilar i synnerhet finns det här en van talare med djupa kunskaper i ämnet! Jag heter Tibor Blomhäll och har hållit föredrag om elbilar hos många kommuner, föreningar och företag runt om i Sverige.

forelasning

Elbilsmyter

Mest populära föredraget är utan tvekan den om elbilsmyter.  Det finns många vandringssägen och myter om elbilar – men är de verkligen sanna? Dör verkligen batterierna redan efter några år? Kan elbilar köras på vintern? Tar det evigheter att ladda dem? Kan man åka långt? Och hur var det med det långa avgasröret egentligen? Jag går på ett underhållande och informativt sätt igenom de “populäraste” elbilsmyterna och med hjälp av undersökningar och siffror visar varför de inte är sanna och hur elbilar egentligen fungerar. Föredraget passar elbilsskeptiker, dig som vill veta mer om elbilar och faktiskt även dig som redan har en elbil. 60 minuter inkl frågestund.

Elbilar

Vad är en elbil och hur fungerar den i vardagen? Föredraget passar dig som vill veta mer om elbilar, kanske funderar på att skaffa en, eller förväntas via din yrkesroll kunna ge goda råd om dem. 30 minuter.

Tekniken i Tesla

Vad är det som gör Teslas elbilar unika? Föreläsningen passar teknikintresserade som vill veta mer om tekniken under huven på en Tesla. 60 minuter inkl frågestund.

Anpassat

Jag kan även hålla föredrag om andra ämnen, se uppslag på utvalda artiklar sidan.

Jag deltar även gärna i paneldebatter. Vill du ha skarpa åsikter och one-liners har du verkligen kommit till rätt ställe! ;-)

 

 

 

Laddguldet

Sveriges El(d)själ

Jag utsågs till Sveriges El(d)själ av elkraftbranschens intresseorganisation Power Circle och tankesmedjan Fores.

 

Resizer_15751979177090

Årets elbilist

2019 utsågs jag till Årets Elbilsförare av föreningen Elbil Sverige tillsammans med tidningen Elbilen i Sverige.

 

Kolumnist och journalist på tidningen Elbilen i Sverige och elbilsexpert på Egmont-sajten recharge.se

President för Tesla Club Sweden – en från företaget Tesla helt oberoende bilklubb för elbilsentusiaster och ägare.

Genom att inte tillhöra varken någon lobbyorganisation, elbransch eller biltillverkare är jag en av få i landet som kan ge oberoende och nyanserad information om elbilar.

 

 

Pris, kontakt

Standardtaxan är 1500 kronor för ett föredrag, 2200 för två samma dag (moms, resa och logi tillkommer).
Kontakta mig via email för specifik offert.

/Tibor Blomhäll

Comments are closed.