Ett litet event

Invigning

Det är nu bekräftat att Tesla Motors kommer att ha ett litet event i sina svenska butiker den 31 Mars.

Vi vet inga detaljer än, men man ska kunna reservera Tesla Model 3 där på plats och svenska eventet kommer hållas innan bilen visas upp i USA. Tesla Motors är extremt toppstyrt, vi fick klättra ganska så högt upp i hierarkin för att få något slags info öht.

Som vi berättade igår kommer reservationerna påbörjas kl 10 AM Pacific Standard Time den 31 Mars, vilket är klockan 19:00 på kvällen svensk tid. Baserad på denna lilla information skulle vi kunna gissa butikseventet kanske kommer börja kl 18? Hur som helst slipper folk huttra i tält utanför butikerna om de vill komma först i kön. (I och med avslöjandet att befintliga Tesla-ägare kommer före i reservationskön försvinner ju dessutom en del av motivationen till extremt iPhone-lik köande.)

Först pratades det om live-streaming av USA-eventet i butikerna, som sedan blåstes av – helt enkelt för att svenska eventet sker på torsdag kväll, medan eventet i USA kommer ske tidig fredag morgon svensk tid. Att inte ens min högt uppsatta källa visste alla detaljer visar nivån av säkerhet och toppstyrning kring hela Model 3 släppet.

Vilka svenska butiker eventet hålls i vet vi inte än, men det talas om butiker. Och det sägs bli ett litet event, inte lika glamoröst som invigningen av butiken i Täby C var som bilden ovan är ifrån.

 


TCS ett år sedan: Tesla Model S förbrukningssiffror

Enligt EPA officiella siffror ska en Tesla Model S dra 237 Wh per km. Men hur mycket drar bilen egentligen, i verkliga livet? Genom att fråga våra medlemmar fick vi svaret!

 


TCS två år sedan: Tesla Reklam

Tesla Motors har fortfarande inte producerat några reklamfilmer om sina bilar. Men redan för två år sedan har ägarna själva börjat göra egna! Vi visar ett axplock av filmerna, och så klippet som borde vara obligatorisk för alla Teslaägare: The Tesla Nod.

Tagged , , . Bookmark the permalink.
  • Jerker

    OK, då får man alltså chansen att vinna några dagar, månader, år(?) i kön till en Tesla model 3 genom att åka till butiken och registrera sin reservation där.

  • taliz

    Hmm det här låter suspekt. Inte öppet för alla kanske?
    De kan ju inte visa bilen innan eventet i USA. Men ändå ska man kunna reservera?

    Kan också tycka att TSLA-ägare borde få förtur, vi aktieägare har ju också investerat i företaget. :)