Går inte köpa Model 3 med rekommendationslänk längre

Använder du en rekommendationslänk när du beställer din nya Tesla kan du få 5 000 kronor rabatt. Istället för att till exempel betala 560 170 kronor för en Tesla Model Y kan du få den för 555 170 kronor. Den vars länk du använt får 7 500 poäng de kan lösa in på Teslas online shop och köpa prylar, tillbehör och Supercharger laddning för.

Men Tesla har nu tagit bort möjligheten att använda rekommendationslänken när du ska köpa nya uppdaterade Tesla Model 3.

Alla Teslaägare har en personlig rekommendationslänk liknande ts.la/tibor72449 som de kan ge till vänner och bekanta som är i färd med att köpa en egen Tesla.

Problemet med den länken är att den tyvärr öppnar Teslas amerikanska hemsida. Man måste ändra region till Sverige innan man kan beställa sin bil. Och då försvinner valet att kunna välja Tesla Model 3 som önskad bilmodell man vill beställa.

Vi har försökt på olika sätt att få den svenska hemsidan att acceptera rekommendationslänken för Tesla Model 3 men det verkar som att Tesla aktivt spärrat den möjligheten i Sverige. (Europa?)

Ska du skicka en rekommendationslänk till dina kompisar ändra den så att den öppnar den svenska hemsidan: tesla.com/sv_se/referral/tibor72449 (fast byt förstås själva referralkoden på slutet av länken till ditt eget) så hamnar de på rätt hemsida på en gång och kan enklare beställa sin bil.

Men förbered dem på att just Model 3 kan man inte köpa med rabatt just nu.

Bookmark the permalink.