Julklappar

arlanda

Tesla Club Sweden är en alldeles speciell bilklubb. Precis som Tesla Model S är framtidens bil redan idag är vi själva också “framtidens bilklubb – redan idag”. Vi har inga medlemskort, medlemsavgifter, medlemstidning tryckt på döda trän och liknande 1900-talspåhitt. Som Expressen skrev häromveckan om oss: “[klubben] är allt annat än vad en entusiastklubb för bilägare brukar vara”.

Under året som har gått har vi ökat från att ha varit en entusiastklubb på Internet till att även bli en ägarklubb där de som har köpt en Tesla ska kunna träffa likasinnade. Nästa år tänkte vi satsa ännu mer på faktiska fysiska möten – hur 1900-talspåhitt de än är ;-)

Idag öppnar vi vår egen Tesla Club Sweden shop. Glöm nu alla tankar om någon som sitter i en butik framför några dussin hopvikta T-shirts. Vår vana trogen har vi naturligtvis tagit hjälp av en virtuell butik :-) De varor du beställer på vår butik-sida tillverkas och levereras av Spreadshirt. Vi får sedan provision på försäljningen. Vi har designat ett antal varor med vår logotype på som du kan välja mellan. Och skulle inte någon utav dem duga kan du faktiskt designa din alldeles egna unika produkt online! Läs mer om hur du gör det på vår butik-sida.

Butiken öppnar du genom knappen högst uppe till höger i vår navigeringsmeny. Den är öppen dygnet runt ;-)

Pengarna kommer att användas till att köpa in flaggor, banderoller och liknande så vi ståndsmässigt kan representera oss på bilträffar. De kommer även täcka driften av vårt forum. Vi har nu plockat bort annonserna från forumet, den kommer hädanefter vara fri från reklambanners. Vi behåller dock dem här kring våra nyheter som läses av mångdubbelt fler än våra egna medlemmar.

Du ska absolut inte känna dig tvingad att köpa något, du kan lugnt fortsätta läsa våra sidor och vara aktiv på vårt forum även utan att någonsin köpa något. De som hittar något de tycker är roligt att köpa kommer att täcka våra utgifter alldeles oavsett.

Den höga kvaliteten på varorna är det Spreadshirt som ansvarar för. Designen kan vi diskutera i vårt forum, där ni även kan komma med förslag på förbättringar eller skryta med era egna designade varor.

En fråga kan jag dock redan svara på här: nej, vi får (och vill) inte använda Tesla Motors logga (den med T på). Bokstäverna i vår logga kan vissa tycka liknar dem på baksidan av bilarna men är faktiskt ganska så annorlunda. Vi ska absolut inte slåss mot Tesla Motors och deras egen butik. Kläder med Tesla Motors logga på köper man från dem, antingen online eller i deras butiker i Täby C och Infra City.

Men grejer med vår eminenta logga på kan ni från och med nu köpa från vår butik.

 

 

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.