Model 3 videos

Det tog förvånansvärt lång tid tills de första Model 3 ägarna börjat lägga upp bilder och videos om sina bilar. Det har ryktats om att Tesla skulle ha tvingat dem skriva på NDA tysthetsavtal men det handlade snarare om att förvirrade Tesla-anställda inte visste hur mycket de får gå ut med om bilarna. Tesla är ett otroligt toppstyrt företag och folk var -befogat eller ej- rädda om sina jobb. Undertecknad har själv varit i kontakt med en av de första ägarna och fått den bilden bekräftad.

Nu har det dock börjat dyka upp lite bilder och videos. Som till exempel den från en firma som fått in bilen för skyddsbehandling:

Det har även dykt upp några bilder från mobilappen:

Bookmark the permalink.
 • Marcus

  ??? Det verkar som att den som har lagt upp andra videon har precis blivit av med sitt jobb. Jag kan inte se videon.

  • https://teslaclubsweden.se Tibor Blomhäll

   Jupp han verkar ha visat lite för mycket, videon är borta. Jag tar bort den från artikeln.

 • Per Bengtson

  I tråden ”Provsuttit Model 3 – Mina första intryck”, skrev du för ett tag sedan att du var väldigt säker på att de som har fått Model 3 hittills har fått skriva på NDA. Har det alltså kommit fram nya uppgifter och det inte längre stämmer? I vilket fall känns det inte som om leveranserna börjat på riktigt ännu och Elon mest ville undvika kritik för ännu en försenad bil i och med de 30 första ”leveranserna”. Finns det uppgifter hur många som levererats efter de 30? Det borde väl vara hundratals vid det här laget, och det känns väldigt konstigt att ingen av dessa lagt upp videos eller informerat om sin bil, i synnerhet i ett land där äganderätten är ustark.