100 Tesla Model S i Sverige

Sales

I dagarna levereras den etthundrade Tesla Model S till en lycklig ägare i Sverige. Kollar vi på försäljningssiffrorna ser man en tydlig trendbrott i Mars i år, statistikkurvan tar en sådan skutt upp i luften som är varje försäljningschefs dröm. Tesla Motors har levererat bilar till kunder spridda runt om i Sverige, och antalet bilar börjar närma sig brytningspunkten då bilarna på allvar börjar synas på gatorna.

Våra medlemmar berättar om hur mycket uppmärksamhet bilarna drar till sig, och att även i mindre städer som Uppsala finns det redan flera stycken Model S. En av våra medlemmar har faktiskt till och med lyckats med bedriften att förväxla sin Tesla med någon annans på en parkeringsplats:

jag parkerade högst upp parkaden nära regeringsgatan idag. När jag skulle åka gick jag fram till bilen för att öppna bagageluckan men den öppnades inte… fattade inte varför… sedan tittade jag och såg att det inte var min bil… en annan MC röd fast S85, 19″ och utan vinge… ;-) så om det var någon av Er så är mina fingeravtryck på backluckan… ;-) ha ha ha!!!

Vi sänder härmed ett stort GRATTIS! till Tesla Motors svenska personal, vi hoppas ni blir bjudna på champagne av chefen för att fira försäljningsframgångarna! Med tanke på statistikkurvan högst uppe på sidan så dröjer det inte länge till leveransen av tvåhundrade Model S – September, kanske? Och nu när butiken i Täby Centrum -och Superchargers runt om i Sverige- öppnar snart så kommer det att gå undan ännu mer!

Hur många Tesla Model S tror DU kommer det att finnas i Sverige vid årets slut? Markera din gissning i omröstningen på vårt forum!

 

 

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.