And Now, More of the Same

andnow

Idag åker jag på en treveckors bilsemester i Europa.

Danmark, Tyskland, Tjeckien, Österrike, Ungern, Kroatien, Italien – många länder som ska avverkas.

Jag skulle aldrig gett mig ut på en sådan här resa med en avgasbil. Soppan skulle blivit aldeles för dyr.

Fast nu åker jag ju Tesla. Med gratis Supercharging på Teslas egna snabbladdare spridda över hela Europa.

Vi som fick vår Model 3 i våras fick 6 månaders gratis Supercharger på köpet (om man angav en referralkod). På vårt senaste månadsmöte på Brostugan ställde jag därför frågan hur många det var som planerade liknande roadtrips ner till Europa i sommar? Hälften räckte upp handen. Sen frågade jag hur många det var som skulle gjort samma resa med avgasbil? Alla utom en tog ner handen igen.

Att äga en Tesla ger dig sådan frihet som ingen bensin- eller dieselbil kommer ens i närheten av. Känslan av att du kan bara sätta dig i bilen och åka ner till kontinenten, känslan av att över 460 snabbladdarstationer spridda över hela Europa väntar på dig och erbjuder gratis laddning med miljövänligt framställt el. Det gör att långresor blir ett rent(!) nöje.

Under de närmsta veckorna kommer nyhetssidorna gå på autopilot, varje vardag kl 8 kommer det dyka upp en populär artikel från det senaste året i repris. Passa på och njut av de bästa artiklarna från förr!

Ordinarie nyhetsrapportering återkommer 12 augusti.

 

rps20190428_154031

Även om jag inte är på plats kommer vi naturligtvis ha månadsmöte på Brostugan även denna månad! Boka söndagen den 28 juli kl 10 i almanackan redan nu!

Bookmark the permalink.