Elbilsmyter

Tsunami

Det är idag exakt ett år sedan vår populäraste sida såg dagens ljus: teslaclubsweden.se/elbilsmyter

På den sidan samlade vi alla myter som finns om elbilar, och förklarade varför de inte stämmer. Hör man folk klaga om elbilar och häva ur sig uttalanden som man vet inte stämmer, men orkar inte googla fram nåt motargument till, kan man bara hänvisa dem till den sidan.

Och det har många gjort under årets lopp! Sidan har visats mångtusentals gånger och fortsätter vara väldigt populär. Under årets lopp har vi lagt till nya myter och hållit den aktuell. En nyhet är att nu kan man inkludera en särskild myts nummer i länken. Om någon tex har sagt att elbilar inte är miljövänliga för de körs ändå på smutsig kolkraft kan du hänvisa dem till teslaclubsweden.se/elbilsmyter/#7

Tyvärr behövs sidan fortfarande – än idag finns det folk som tar många av de myterna som sanning. Nästa gång du hör någon nämna dessa myter – gör som tusentals andra och hänvisa dem till teslaclubsweden.se/elbilsmyter!

 

Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
 • Elbilisten

  Ville bara uttrycka min uppskattning av sidan! Här kommer lite elbilshumor att börja helgen med:

  http://anti-tesla.no

  • Fd_offentlig

   Hä-hä! Jag trodde först de menade allvar tills jag läste: “Hele 6 av 10 selgere opplyser at de følte seg lurt fordi det bare var luft under panseret og ikke “vakker ingeniørkunst dekorert med oljesmuss” slik de var vant med.”

 • JH

  Grundproblemet är väl att det inte egentligen är några myter. Det finns trots allt bara en tillverkare av elbil på plan, i princip alla andra ‘elbilar’ uppfyller ju myterna på de flesta punkter, inklusive att man i princip bara kommer fram och tillbaka till affären.