En meter fattas, Tesla!

GavleNoAsphalt

Många Teslaägare – och numer även andra elbilister – har svurit över den metern med asfalt som saknas vid Gävlebro Supercharger.

Efter att man laddat färdigt och ska köra ut från Superchargern finns det en liten remsa som uppenbarligen har hamnat mellan stolarna. Asfalteringen från Supercharger arean når inte fram till resten av parkeringen. Det finns en meter oasfalterad jordremsa emellan. Som var helt OK från början men slitits och blivit ett allt djupare hål för varje månad som gått. Nu slår många Teslor i sina stänkskydd på väg ut efter laddning.

Hjärtat slår ett extra slag då framhjulens stänkskydd slår i kanten när ens Tesla Model 3 passerar hålet. Andra försöker navigera sig runt avgrunden. Några regnrika sommarveckor till så börjar bilarnas underrede skrapa i.

Vad hände? Tog budgeten för asfalt slut? Kunde Tesla inte komma överens med markägaren vems ansvar den där sista metern var? Hur som helst hoppas vi på snar bättring. För asfalterar Tesla inte utfarten kommer de snart få en lång rad bilar med skrapade underreden på halsen!

Och det vill de väl inte?

EDIT 15:00 : Tesla har hört av sig och lovat åtgärda asfalten!

Bookmark the permalink.