Julklappstips

Skaffa_elbilMånga är de som går runt och våndas just nu vad de ska köpa för julklappar. Till släktingen man knappt känner. Eller han som redan har allt?

Här kommer det ett julklappstips som passar de flesta: boken Skaffa Elbil.

Elbilar är det nya som alla pratar om men som långt ifrån alla vet egentligen så mycket om. Slipp förklara allt vid julbordet, ge dem bara den här boken!

Undertiteln “allt du ville veta om elbilar men varit för blyg för att fråga” säger väl allt. Utförliga kapitel förklarar allt från räckvidd till motor- och batteriteknologi. Från laddning till elbilens historia. Vad man ska tänka på när man väljer batteristorlek, köper begagnad elbil eller fixar laddplats hemma.

Boken passar både dem som vill veta lite allmänt om elbilar och dem som kanske till och med överväger skaffa en och vill veta vad man ska tänka på innan köpet.

Boken är på 160 lättlästa sidor i pocketformat, kostar 69 kronor och kan köpas via din favoritboksajt eller direkt från BoD förlag.

Beställ i tid så du hinner få hem den innan julafton!  Du kan provläsa boken här.  Läs recensioner av boken här.

 


julbordSista chansen att boka din plats till Tesla Club Swedens julbord! Årets julbord går av stapeln den 1 december med samling 18:30 vid stora parkeringen på Sundby Gård i Huddinge söder om Stockholm. Läs mer här.

Klicka här för att anmäla dig

Äntligen lite gott att äta i god sällskap!

Bookmark the permalink.
  • sesundbackl

    Bra idé! jag har redan gett bort tre stycken till bekanta.