Project Loveday final

Dags för finalomröstningen i Teslas amatörvideotävling Project Loveday.

Det var i början av mars som Elon Musk svarade på ett twitterinlägg från Bria Loveday, en femteklassare som föreslog en reklamtävling för Tesla. “We’ll do it!” Tesla har ju aldrig gjort några reklaminslag för sina bilar (ändå säljer de massor) – istället har nöjda kunder gjort det på egen hand. Folk som har köpt en Tesla och tyckte att den är en så bra bil att de självmant gjorde reklamfilmer för den, bara på skoj.

Av alla bidrag de har fått in har Tesla nu valt ut 10 filmer som folk kan rösta på. De tre vinnande filmerna, som får flest likes på twitter, kommer visas på Tesla Model 3 eventet i natt. OBS alltså att det inte är rösterna på YouTube som räknas utan man måste like-a original Twitterinläggen från Tesla! Nedan har vi radat upp just de Twitterinläggen, så är det någon utav filmerna du gillar extra mycket ska du klicka på hjärta-symbolen under den!

Rösta på din favoritvideo, och lämna gärna kommentar i botten om vilken du har röstat på och varför!

1—

2—

 

3—

4—

 

5—

6—

 

7—

8—

 

9—

10—

 

 

Vissa blev ganska så förvånade över Teslas urval. Reklamfilmer är iofs väldigt subjektiva, alla har olika smak, men det finns väldigt många väldigt bra fan-gjorda reklamfilmer för Tesla på YouTube, och det är konstigt att inga av dem klarade sig till finalen. Vill du se några av de filmerna kan du klicka här.

I natt är det dags för historiska Tesla Model 3 leverans eventet, då de första lyckliga ägarna ska få sina Tesla Model 3. Eventet äger rum kl 9 på kvällen lokal tid i Kalifornien, det vill säga klockan 6 på lördag morgon svensk tid. Det är på det eventet finalisterna i videotävlingen ovan kommer visas, men framför allt kommer vi förhoppningsvis få reda på allt om Tesla Model 3! Lägg er alltså tidigt på fredag kväll för ni ska upp tidigt i gryningen på lördag! Öppna sedan Teslas hemsida för att se live-sändningen från eventet och efteråt skynda er över till vårt forum där vi kommer analysera och diskutera allt som sades.

Tagged , . Bookmark the permalink.
  • G F

    Helt ofattbart att inte ”The Tesla nod” klassikern kom med! :(
    Nästan lika gammal som Tesla S, men fortfarande helt oöverträffad!
    https://youtu.be/N_N52q2goeM