Provkör Model S i Göteborg

 

Nu har Tesla Motors utökat sin närvaro i Sverige, då de nu erbjuder provkörning av Tesla Model S även i Göteborg!

Provkörningarna erbjuds efter tidsbokning av en Tesla Motors representant i Göteborg. För att beställa tid ska man fylla i bokningsformuläret på Tesla Motors hemsida, eller ringa 020 0125 502.

I Stockholm har Tesla Motors fortsatt sin närvaro i Täby Centrum, pop-up butiken där var en sådan succé att de har beslutat behålla den ända till 24:e Mars.

Vågar vi hoppas att då är Stockholmsbutiken på väg att invigas? Tesla Motors ska öppna en serviceverkstad i Stockholm, med en försäljningshörna “till våren” (kom igen nu, solen skiner!). Även verkstaden/butiken i Göteborg är markerad som “coming soon” på Tesla Motors hemsida.

 

Möt nu vårsolen i en Tesla Model S!

 

Tagged , . Bookmark the permalink.
 • http://www.adsa.se adsa

  Är hela pop-up butiken kvar eller har de bara provkörning?

  • https://teslaclubsweden.se/ Tibor Blomhäll

   Ja, hela pop-up butiken är kvar.

 • kalle

  jag tror de kan va en bra ide att flytta runt en monter mellan lite olika köpcentrum, men att hänvisa alla provkörningar till en fast butik. allt för många har inte hört talas om tesla och då gäller det att synas där de redan är (köpcenter och sånt)

 • ChristerH

  Håller med dig Kalle. När jag var och provkörde Model S i Täby framförde jag idén att de bl a skulle visa upp sig i Nacka Forum. Alla bor eller jobbar ju inte norr om stan. I Nacka/Värmdö/Saltsjöbaden finns nog många som kan bli intresserade av Tesla.