Service Center byggs

IF3

Tesla Motors håller på och bygger sitt Service Center i Infra City i Stockholm. Enligt pressreleasen från Profi Fastigheter blir lokalen på över 2 200 kvadratmeter. Tesla Motors ska där husera förutom sin serviceverkstad även en utställningslokal samt sköta utleverans av nya bilar till sina ägare.

IF2

Åker man förbi Infra City är det lätt att inse att Service Centret kommer att ligga på Kanalvägen 16. Man känner igen de vitmålade väggarna från Tesla Motors övriga Service Centers runt om i världen, och den rödmålade från Showroom. Hantverkare ilar runt på bygget som dock fortfarande består mest av nakna väggar. Hur all inredning ska hinna monteras på plats innan öppningsdagen är tveksamt? Speciellt nu när semestertider närmar sig i ilfart!

IF1

Ty enligt vad våra medlemmar har hört från Tesla Motors europasäljchef Soren Nielsen kommer Service Centret öppnas för åtminstone utlämning av nya bilar redan den 14:e Juli – verkstadsdelen dock något senare (svårt att få dit billyft och maskiner mitt i semestermånaden kan vi tänka oss). Flera av våra medlemmar bekräftar att bilar som beräknas levereras i slutet av Juli har utlämningsstället ändrat till Stockholm Servicecenter. Det planeras även en Service Center i Göteborg, som ska öppnas innan årsskiftet.

Angående spekulationerna om att Infra City även skulle få en Superchargeranläggning (trots att den inte är med på Tesla Motors officiella karta) så ligger ju köpcentret Infra City onekligen bra till längs E4 på väg mot Uppsala, med en stor fin uteparkering och… en MAX-restaurang!

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.