Superchargrarna byggs

 

Som vi har rapporterat tidigare håller Tesla Motors för närvarande på och bygger Supercharger snabbladdstationer på 4 orter i Sverige: Uddevalla, Falkenberg, Arboga och Karlstad.

Det är vår svensknorska detektivvän Niklas på tesla.sondell.biz som har sniffat fram var Tesla ska bygga sina Superchargers, och han har en hel drös spionvänner som är ute och fotograferar hur arbetet fortskrider på de olika platserna:

Falkenberg:

Karlstad:

Arboga:

Uddevalla:

Bilderna (förutom Karlstads som vår medlem GreenOne tog) är från tesla.sondell.biz och det är ingen större idé att vi med några dagars fördröjning återger nyheterna därifrån, utan vi uppmanar istället alla som är intresserade av att veta det senaste om de svenska Supercharger stationernas byggstatus att gå till tesla.sondell.biz och läsa där!

Är du intresserad av de tekniska detaljerna kring Tesla Motors Supercharger snabbladdstationer bör du läsa vår tidigare artikel Inuti Tesla Supercharger. Och vill du riktigt veta allting om dem kan du studera byggritningarna för anläggningen i Madison, USA. Detaljrika ritningar om hur stolparna ser ut, kablarna i genomskärning, kontrollpanelen inuti elskåpet, mm.

 

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.