Stuva undan

2015-tesla-model-s-p85d-promo

Nu när det bara är några veckor kvar tills de första lyckliga köparna i Sverige får sina P85D-or (de sägs vara på båten till Europa nu!) kan det vara dags att påminna dem om en liten sak innan deras första testkörning: lägg undan alla dina saker innan du slår på “insane” mode!

landscape_1423664958-tesla

Speciellt med Tesla Model S öppna planlösning och avsaknad av förvaringsfack kan hela kabinen fyllas med flygande saker om du har lite grejer liggandes här och där. Du kanske inte har en banan på instrumentbrädan, men som jalopnik.com rapporterat från deras testkörning av P85D kan bilen spräcka din mobils display om du låter den ligga fritt i skålen mellan framsätena.

Säkraste stället för mobilen verkar vara baksätet: :-)

I och med att P85D accelererar snabbare än tyngdkraften naglas allt -du, passagerarna, mobilen- fast i ryggstödet när du stampar gasen i botten. Det är som att ställa hela bilen vertikalt.

 


TCS ett år sedan: Lysande Tesla

För ett år sedan rapporterade vi om första byggsatsen med lysande Tesla-T till bilens nos som började säljas. Sedan dess har flera liknande byggsatser släppts på marknaden. Finns det nån Tesla i Sverige som är “pimpad”?

 

 

Tagged . Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
  • taliz

    Snygg gif!