Vad ska bilen heta?

När Elon Musk häromkvällen var gäst hos komikern och talkshow-värden Stephen Colbert avslöjade han att i nästa version av bilens mjukvara kommer man kunna ge namn till bilen. Elon Musk som redan har den koden i sin bil kallar den för “Old Faithful”. Vad Stephen Colbert ska kalla sin sa han inte (Colbert har också en Tesla som han älskar!) Han kommer nog inte kalla den för C.O.L.B.E.R.T för det namnet (Combined Operational Load Bearing External Resistance Treadmill) har redan internationella rymdstationens löpband fått.

Har du tio minuter över ska du definitivt titta på YouTube-klippet ovan från Colberts Elon Musk-intervju! Sedan kan du börja gnugga geniknölarna för att bestämma dig för vad din bil ska heta? I Norge kommer det nog “födas” en hel del Il Tempo Gigante kan man tro. Vad har vi för liknande tradition i Sverige? Eulalia II?

Från annat håll har vi fått höra att Elon Musk också kommer att medverka i ett kommande avsnitt av Simpsons. Och inte bara medverka: hela avsnittet kommer heta “The Musk Who Fell To Earth” och Elon kommer spela sig själv i avsnittet, där han driver seriens elaka miljardär Mr Burns i konkurs. En inte alltför vågad gissning är att Elon Musks företag Solar City kommer att ha en avgörande roll i handlingen, och att titeln kanske anspelar på att Musk egentligen vill åka tillbaka till Mars? (Han har ju sagt att han gärna vill flytta till Mars på äldre dar.)

SpaceX-b-Elon

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.