Arlanda Bilfestival

ArlaBilAff

Tesla Club Sweden har blivit inbjuden till Arlanda Bilfestival lördagen den 30 Augusti 2014. Det är biltidningen Auto Motor & Sport som är arrangör till vad de kallar “sportbilens nationaldag”.

Arrangörerna vill att det ska komma så många bilar som möjligt (vi fick plats för upp till 50 bilar). Vi har fått en av de bästa platserna, det märks att de väldigt gärna vill ha med Teslorna :-) . Festivalen pågår mellan kl 10-17 och avslutas med bilkortege. Det är en riktig familjefest – bilder från fjolårets festival kan du se hos Auto Motor & Sport.

Vi passar på och genomför vårt första klubbmöte på Arlanda Bilfestival. Du som äger en Tesla, kom och träffa andra ägare! Snacka om bilarna, utbyt erfarenheter. Alla andra härliga sportbilar där är som en extra bonus! Ta gärna med hela familjen! Låt oss visa alla vem nya herren på täppan är! :-)

Information om när och var vi samlas (man ska samlas utanför festivalområdet och anlända i samlad trupp) finns i medlemssektionen på vårt forum. Läs mer där.

Ni som är intresserade av Tesla Motors bilar -och andra fina sportbilar- är välkomna som åskådare!

Hoppas så många som möjligt kan komma!

 

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.