Arma barn!

Toycar

En företeelse som de sociala myndigheterna inte har fått upp ögonen för än är de stackars barn som växer upp i hushåll med elbilar.

Många av Tesla Club Swedens medlemmar rapporterar om sina barn som inte förstår att bilar ska låta “brum-brum” när man leker med dem. Istället skjuter de fram sina leksaksbilar under total tystnad, eller möjligtvis genom framkallande av ett litet “swush”-ljud från sina små barnamun.

Barnen har heller aldrig sett en växelspak i sina liv, eller förstått vad en bensinstation används till?

Nu under vintermånaderna har det förekommit flera gånger att de stackars barnen förundrat frågat sina föräldrar varför det ryker så mycket om bilen framför i bilkön?

Vissa barn är så gravt indoktrinerade att dom till och med har fått för sig att bilar växer också på samma sätt som dom! För dom är det naturligt att familjens bil plötsligt en dag kan köra sig själv, eller parkera själv, eller börja spela deras favoritmusik från Spotify. Dom uppfattar bilen som en varelse som lär sig nya färdigheter. Ungefär som dom själva som lär sig siffror och bokstäver.

Hur ska dessa arma barn växa upp och bli fullvärdiga medlemmar i vårt samhälle?!

Om vi inte kan ändra på barnen – får vi ändra på samhället istället!

 


TCS två år sedan: Sveriges enda bilfabrikant kör Tesla Model S

För två år sedan kunde vi berätta att inte nog med att Christian von Koenigsegg är en entusiastisk Tesla-ägare – han är övertygad om att 80% av alla bilar som kommer att säljas år 2020 kommer att vara elbilar och är allvarligt orolig över hur det ska gå för Audi, BMW, Volkswagen och andra traditionella biltillverkare? Men hur går det ihop att vara elbilsentusiast och fossilbilstillverkare? Hör Christian förklara.

 

Tagged . Bookmark the permalink.
 • http://fuiob.xyz gustavmagnusson

  Haha! Är det på riktigt att socialen har klagat på detta?!

 • Robin Meijer

  Haha! brumbrum blir swish swish. Men vad händer när elbilar får artificiellt ljud? Och alla elbilar låter olika? Gud så förvirrande för de stackars barnen!

  Men den senaste utvecklingen får ju en faktiskt att undra över hur framtida generationer kommer uppfatta det här med bilar. Kommer folk ta körkort i framtiden? Kommer dem få som faktiskt vill köra manuellt att ha bilen som körskolelärare? Kommer bilen ryta till lite argt som den oförstående föräldern när man gör fel? :D

 • Simon

  Om jag måste köra en elbil med artificiellt motorljud tar jag helst en inspelad barnröst som säger “brum-bruum”.

 • TheSailor

  Nyhetstorka :) men nu kan du skriva om att Bolt kommer till Europa! 60kw ja tack