Coolaste färgen

e-rally

Man håller på och väljer länge mellan färgerna Tesla Motors erbjuder sin Model S i. Ska man välja svart, vit, röd, silver, eller någon annan populär färg? Eller ska man wrappa bilen i något mönster, som ovan?

Eller så kan man måla bilen med LumiLor – en färg som kan fås att lysa om man ger den lite ström! Snyggt eller inte kan diskuteras, men onekligen coolt!

 


Världsrekordsförsöket flest elbilar på bro har nu lämnat in ansökningen till Guinness World Records. Resultatet kommer att publiceras 10:e Oktober. Tills dess kan man titta på följande film om eventet:

 


TCS ett år sedan: Tesla vinterdäck

Vår nyhet för ett år sedan var att Tesla Motors skulle börja erbjuda vinterdäck till bilarna. Model S levereras ju med all-around däck som kanske duger i södra Europa men inte här uppe i norden. För ett år sedan började Tesla Motors erbjuda Nokian Hakkapeliitta vinterdäck till bilarna de sålde i Norge. Efter några månader kom de att ingå i svenska utbudet också.

Idag är det hur lätt som helst att beställa vinterdäck till sin Tesla. När man beställer sin bil kan man köpa till vinterdäck monterade på extra fälgar.

 

 

 

Tagged , . Bookmark the permalink.