CyberLand

Tesla_TP_entrance

Är du bilentusiast har du idag tre nöjesparker du kan välja mellan: Ferrari har sin Ferrari Land, Volkswagen sin Autostadt och Toyota har Mega Web. Men tänk om Tesla också skulle bygga ett nöjesfält – vilka åkattraktioner skulle den kunna stoltsera med?

Engelska bil-leasingsajten Lease Fetcher lät fantasin löpa och drömde upp nöjesparken CyberLand med Tesla-, SpaceX- och Boring Company tema:

Tesla_TP_Map

CyberLand – Platsen där intergalaktiska drömmar går i uppfyllelse

1. Tesla amfiteater – perfekta platsen där Elon Musk skulle kunna visa upp sina nya produkter

Cybertrucks_TP2. Cybertruck radiobilar – att ha en nöjespark utan radiobilar är som att äta på McDonalds med kniv och gaffel – det är bara inte rätt.

Låt barnen köra runt med elbilar och krocka med sina kompisar.

Och de bilarna som ingen sitter i kommer ju naturligtvis köra runt alldeles själva!

Underground_TP_Coaster3. Underjordisk tunnel berg-och-dalbana – uppförd i samarbete med The Boring Company är den underjordiska tunnelbanan utan tvekan den hetaste attraktionen på Cyberland.

Berg-och dalbanan ger gästerna möjlighet att fördjupa sig i den efterlängtade Tesla-underjorden, som därefter övergår i en hissnande berg-och dalbana. Spännande.

(Fast skulle det inte varit ännu mer spännande om en del av berg-och-dalbanan varit under jord?)

Spacex_TP_Launch4. Space X Uppskjutet – upplev Starmans resa upp i rymden och sedan en kort stund tyngdlöshet i fritt fall!

Är det resan upp eller fallet tillbaka ner som är mest skrämmande?

Och precis som SpaceX raketer återanvänds får du uppleva uppskjutet och fria fallet tillbaka ner flera gånger i rad!

(Ska det vara en Falcon Heavy som “originalet” eller borde de satsa på en Starship på en gång? Skriv vad du tycker i kommentarerna!)

Hyperloop_TP_Sim5. Hyperloop Motion Simulator – åk med på en virtuell åktur runt om i världen eller besök spännande fantasivärldar!

Åksjukegaranti utlovas trots att du lämnar aldrig ens fläcken.

(3D glasögon på näsan, virtuella flamethrowers i handen så kan du ge dig ut på äventyr där du bekämpar monster och tävlar med de andra i kapseln vem som får mest poäng.)

Flying_TP_Cars6. Flygande bilar karusell – Tesla Model X kanske inte kan flyga än, den bara ser ut så med sina öppna dörrar. Men i ett nöjespark är allt möjligt!

Ta ett åktur och dröm dig bort till framtiden när bilar kan flyga. De ängsliga kan sitta framme med stängda dörrar, de lite mer våghalsiga känna vinden i ansiktet fastspända i baksätet.

7. Mars sandlåda – för de allra minsta. Och deras pappor, som kan leka apport med de självkörande marsbilarna.

8. Tesla självkörningsskola – barnen kan pröva på köra elbil runt på stadsgatorna – eller låta bilen själv köra runt de allra minsta.

9. Hyperloop hop on hop off tåg – åker runt nöjesparken och kommer kanske inte upp i ljudhastighet som originalet mellan stationerna men ger ändå en försmak av åkupplevelsen.

10. Tesla Gigafabrik – nöjesparken kommer naturligtvis köras 100% på solel, med ellagring i batterier. I samma hall kan nyfikna titta på en demoanläggning hur Tesla bygger sina batterier och elbilar.

11. Tesla CyberLand butiken – köp dina T-shirts, ballonger, mössor och Elon Musk-masker.

12. Tesla Semi Food Truck – stilla din hunger direkt från ellastbilen! Du kommer naturligtvis kunna köpa Elontallriken med hans basföda från studenttiden: hot dogs, pasta, grön paprika och apelsiner. Fast kanske inte för $1 längre…

(Original artikeln på Lease Fetcher.)

Vad tycker du? Skulle det vara spännande att besöka CyberLand? Saknar du några åkattraktioner? De på Lease Fetcher lät verkligen fantasin löpa fritt men ändå känns det som att några grejer går att förbättra ännu lite mer. Som att Boring Companys berg-och dalbana naturligtvis ska åka utför även under jord, inte bara ha en boring(…) raksträcka där. Andra saker som vi tycker saknas är Starlink och Open AI. Utmana varandra på en MindPong och få banankräm om du vinner! Vad tycker du? Skriv dina galnaste idéer i kommentarfältet nedan!

Fast vi ser en viss fara i att inga Teslaägare någonsin kommer besöka det där nöjesfältet. Varför åka iväg halvvägs över jordklotet när allt du behöver göra för en hissnande åkupplevelse är att sätta dig i din bil och trampa gasen i botten? ;-)

Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
  • dykbosse7@gmail.com

    Borde där inte funnits SC också?