Ladda gratis på Tesla Supercharger idag!

Tesla bjuder på gratis Supercharger laddning idag, från kl 9:00 till midnatt!

Erbjudandet är en del av Teslas Electric Summer-firande och ett tecken på deras uppskattning till Tesla-communityn som bidragit till att göra Supercharger-nätverket till det största, mest pålitliga och ett av de bästa snabbladdningsnätverken i Europa. För andra elbilsägare är detta en fantastisk möjlighet att testa nätverket.

Den 29 augusti 2013 öppnade de första 6 europeiska stationerna i Norge. 10 år senare sträcker sig nätverket över 36 länder i Europa, Mellanöstern och Afrika med över 1000 stationer och 13000 Superchargers. Med en öppettid på 99,95 % under 2022 lyckades Tesla utöka och uppgradera nätverket samtidigt som det förblev extremt pålitligt.

Öppningen av nätverket för andra elbilar inleddes i november 2021 som en del av ett pilotprogram. Efter månader av expansion till fler länder och stationer har data och feedback samlats in och nätverket är nu ett fullfjädrat erbjudande. Teslas öppna nätverk är faktiskt det största snabbladdningsnätverket i Europa med över 9 200 Superchargers och 660 stationer som i dagsläget tar emot alla elbilar. Genom detta program kan elbilsägare få tillgång till ett av de mest pålitliga och tillgängliga nätverken i världen till ett rimligt pris.

Och idag är priset extra rimligt 🙂

Bookmark the permalink.