Medlemsmötet 21 Maj – Del 2

Vi fortsätter vår reportage om Tesla Club Swedens årsmöte i lördags. Läs del 1 här.

TCS-11

Mot slutet av eventet började vi äntligen få kläm på det här med karavankörning. Så här fin lång Teslakö bildade vi på Sveavägen på väg ut från innerstaden.

TCS-16 Efter rundan i Stockholm samlades vi vid restaurang Haga Forum. Det tog undertecknad arrangör bra stund att hitta nån lämplig restaurang som hade plats både för oss och våra bilar i Stockholm. Finns inte många parkeringsplatser man kan reservera liksom. Haga Forum äger dock tack och lov gatstumpen utanför så de välkomnade oss att ställa upp bilarna där.

TCS-13

Vi utnyttjade varenda kvadratmeter men några fick ändå parkera bilen på vanliga parkeringen bredvid. Fördelen med att ha ett känt destination var dessutom att även de som åkte vilse och tappat bort karavanen (förvånansvärt få i år) kunde hitta dit.

TCS-14

Inne på Haga Forum fick vi en egen avdelning för oss med närhet till det digra smörgåsbordet och varmbuffén. Många nya bekantskaper knöts över god brunch. Inte med på bild fanns dessutom ett generöst efterrättsbord med goda ostar, kakor, tårtor och våffeljärn. (Kanske lika bra frugan inte ser hur mycket gott jag roffade åt mig därifrån.)

Alla var nöjda och glada med dagen och några redan börjat planera nästa års event. (Eller ska vi köra redan i höst, med några Model X också i leden?)

Medan vi satt och pratade blev vädret retfullt mer och mer soligt utanför. Vädret är tyvärr inget att lita på i Sverige. Nåja, vi slapp regn i alla fall.

Avslutningsvis lite fler bilder från dagen, insända av våra medlemmar:

TCS-12

TCS-15

TCS-17

TCS-18

TCS-19

Tagged , , . Bookmark the permalink.
  • http://fuiob.xyz gustavmagnusson

    Roligt!