Mittkonsolen

 

Tesla Model S interiör är väldigt sparsmakad, minimalistisk. “Scandinavian design” heter det visst utomlands. Vissa menar att den är för sparsmakad. Utrymmet mellan framstolarna till exempel är bara en öppen bricka där saker far fram och tillbaka av bilens häftiga acceleration. Flera har efterfrågat någon slags förvaringsfack att ha mellan framstolarna.

Tesla Motors har lyssnat på kritiken och håller på att ta fram en Premium Center Console som ska kunna monteras mellan stolarna, och ska kosta mellan $600-$800 beroende på utförande. De första kunderna i USA har till och med fått första leveransen av den, trots att det fortfarande står “Coming Soon” på Tesla Motors hemsida.

Andra har inte kunnat vänta så länge, och gjort mittkonsoler på egen hand. Det finns ett företag som har börjat masstilverka mittkonsoler och säljer dem för mellan $549-$1158 beroende på utförande. Det finns också folk som har täljt sina egna i trä, eller skrivit ut den i 3D-skrivare.

Men vår absoluta favorit är han som satte sina barn i arbete att bygga ihop en mittkonsol av LEGO :-) ! Inte bara stiligast utan onekligen mest flexibla lösningen också!

Så vill du ha en mittkonsol är valet ditt: köpa färdig, eller sätt dina barn i arbete!

 

Tagged , . Bookmark the permalink.
  • ulf@holmerin.se

    Vad barn! Jag bygger själv gärna med lego;)