Modell 3

MoS_M3

Elon Musk lovade redan i fjol “something special” till dem som väntade i kö och beställde Tesla Model 3 redan dagen innan den först visades upp. Över hundratusen kunder som beställt bilen innan de ens sett den. 350 stod i kö i Sverige innan butikerna öppnade på morgonen 31 Mars 2016 – och flera hundra till senare på dagen. Tesla Model 3 visades upp först en dag senare, i gryningen 1 April 2016 svensk tid.

Efter några månader fick de som stod och väntat i kön en kopia av de första konceptskisserna över bilen. Är det det som var something special? Inte bara, tvittrade Elon.

Model3model

Nu har de första kunderna i USA börjat få en liten modellbil av Tesla Model 3 hemskickade till sig. En röd modell i skala 1:43 i metall. Hjulen går att snurra och tittar man in genom rutorna ser man en detaljerad inredning men varken dörrar eller huv går att öppna. För många kunder kommer detta vara första gången de ser hur Model 3 ser ut i 3D – hittills har de bara sett bilder på bilen de beställt.

 


Willdo3

Står du också i kö och väntar på din Tesla Model 3 kan du berätta det för dina medtrafikanter via klistermärket ovan som du kan köpa i vår onlinebutik.

Tagged . Bookmark the permalink.
  • Snåla Grisen

    Lite snålt kanske, kunde de inte dragit till med x antal kWh gratis laddning istället? Tor man har större nytta av det än av en leksaksbil.