Skrapa fram en Tesla

TeslaTriss

Spelbolaget Svenska Spel har lagt 16 Tesla Model 3 LR i potten för sina Trisslotter. Förutom de vanliga vinsterna kan man nu för första gången i Trisslottens 34-åriga historia även vinna en varuvinst.

– Det är enormt spännande att lansera vår första varuvinst med bilar från Tesla, ett av världens starkaste varumärken. Bilarna är en fantastisk produkt som väcker både habegär och engagemang hos våra kunder. Det blir en spännande nyhet för våra Trisskunder som nu plötsligt kan bli Teslaägare, berättar Anna Romboli Affärsområdeschef Svenska Spel Tur.

– En Tesla är en drömbil för många. Den skiljer sig även från mängden i allt från körupplevelse till unika funktioner och prestanda. Det finns en anledning att det är just en bil som är vår första varuvinst. Vi gör regelbundna undersökningar där svenska folket berättar vad de skulle göra med en miljonvinst. Köpa ny bil hamnar högt på listan, före att skänka pengar till välgörande ändamål men efter att gå ner i arbetstid, fortsätter Anna Romboli.

Det låter nästan som hon själv kör en Tesla ;-) Skämt åtsido är det väl värt att notera att Svenska Spel inte börjar med Volvo som vinst på Triss, eller ens Polestar utan en bil från en amerikansk biltillverkare. De vet nog vilka bilar folk drömmer om…

För att inte främja spel och dobbel lägger vi inte ut länken till Svenska Spels sajt där man kan skrapa online, du får hitta dit själv. Eller till närmsta kiosk med lottförsäljning. BilTriss lotterna lanserades av Svenska Spel i måndags.
Bookmark the permalink.
  • Jan-Erik Sebestyen

    Trodde nästan du rökt på när jag läste detta.
    Var tvungen att kolla, och vann förstås ingenting

  • johannesbrorsson

    Tibor, du måste ju länka till deras grymma promotionvideos med :)