Tesla Servicecenter i Göteborg har öppnat

Gbg_invig

I onsdags öppnade Tesla Motors sin tredje lokal här i Sverige, en kombinerad utställningslokal och servicecenter på Aminogatan 32B i Mölndal strax utanför Göteborg.

image

Här kan intresserade från västkusten titta på och testköra Tesla Motors bilar, få svar på alla sina frågor, diskutera tillbehör och finansiering, och få hjälp med att beställa sin Tesla Model S. De som ska få leverans av sin splitternya Tesla Model S slipper hädanefter åka till Stockholm, utan kan hämta ut bilen i Göteborg. Och befintliga ägare kan få service på sina bilar i lokalerna.

image

Under onsdagskvällen bjöds det på tilltugg och mingel, och Tesla Motors representater höll tal. Den viktigaste nyheten som framkom under kvällen var att Tesla Motors planerar leverera första Tesla Model X till Sverige under November månad i år.

Servicecentret har tyvärr ingen Supercharger (snälla Tesla, jag vill så gärna skriva ordet “än” här) men är utrustad med 4 st 22kW laddboxar som Teslaägare är välkomna att använda. Tyvärr är laddarna innanför grindarna så de kan endast nås under ordinarie öppettider. :-(

Öppettiderna är:

Utställningslokal:
Mån-Fre : 10:00 – 18:00
Lör : 10:00 – 15:00
Sön : stängt

Service:
Mån-Fre : 08:00 – 17:00
Lör-Sön : stängt

Tesla Motors kan dock ev ändra dessa i framtiden, kolla på deras hemsida för säkerhets skull.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
  • JH

    Super chargers I götet skulle verkligen vara toppen.

  • http://fuiob.xyz gustavmagnusson

    ”Den viktigaste nyheten som framkom under kvällen var att Tesla Motors planerar leverera första Tesla Model X till Sverige under November månad i år.”
    Om någon var där så var jag den ungen som frågade det!