Teslamöte på Verkö Slott 21-22 juli

VerkoSlott

Den 21 juli anordnar Sir Winston Group The Swedish Tesla MeetVerkö Slott utanför Östersund.

“Onsdag den 21 juli 2021 viker vi för framtidens möte och diskussioner runt superentreprenören Elon Musk” står det att läsa på eventets hemsida. “Dagen har fokus på miljö, hållbarhet, el, bilar, batterier och Elon Musks olika företag. Tesla, SpaceX, Starlink, Boring company och Neuralink. Under dagen kommer både nationella och internationella personer att delta, fysiskt eller via länk.”

Jag kommer vara en utav dessa talare, kommer bland annat berätta om den kinesiska elbilsmarknaden och om laddnätverk.

“Dagen är främst ämnad för Tesla bilägare och aktieägare i Tesla inc. Övriga intresserade entusiaster deltar i mån av plats. Ute på Verkön finns möjlighet till övernattning på slottet eller i vårt närliggande gårdshus.”

Det kommer vara en härlig sommardag med föreläsningar, helikoptertur, lunch och middag. Äntligen ett avbrott efter alla Corona-restriktioner (arrangören hoppas på lättade restriktioner tills dess). Läs mer och boka in dig på The Swedish Tesla Meet hemsida!

StortorgetOstersund

Dagen därpå, den 22 juli hålls The Great Electric Day på Stora Torget i Östersund. Provkörning av elbilar, scenuppträdanden, tipspromenader, med mera. En familjedag för alla intresserade av det senaste inom elbilar. Boka i kalendern och läs mer på eventets hemsida!

Äntligen någonting att se fram emot i sommar!

Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
 • Björn

  “Dagen har fokus på miljö, hållbarhet, el”
  “föreläsningar, helikoptertur, lunch och middag”
  Lite motsägelsefullt kan tyckas.

  • Nicklas

   Kan förstå din kommentar, men vi har förhoppningen om att få dit ett elflygplan också, men det kan vi inte garantera. Helikpoterturen är mest för att visa upp Jämtland från ovan. hade det funnits en helikpoter att få tag på med eldrift hade jag gjort allt för att lyckats med det!
   Dagen efter, den 22:a kommer vi visa en elbåt för de som är intresserade, så fokus på eldrift på båda dagarna, även om vi inte lyckts till 100%