Teslas’n’coffee

TeslaCoffee

Nu på söndag klockan 10:00 kommer vi ha en Teslas’n’coffee möte på MAX vid Sollentuna Supercharger i Infra City. Teslaägare och entusiaster som träffas över en kopp kaffe och snackar lite. Vi ska ha fler Teslas’n’coffee möten under våren och sommaren. Vet du något bra ställe med bra parkeringsmöjligheter hör av dig och tipsa!

Starta egna Teslas’n’coffee initiativ runt om i Sverige! Det har kommit massor med nya Teslor till många städer i Sverige. Att sätta upp ett möte är inte svårare än att starta ett nytt tråd i Evenemang avdelningen på vårt forum. Namnge den gärna typ “Teslas’n’coffee i Växjö” så folk vet var i landet det är och föreslå en tid och plats. Alla kanske inte kan till första mötet – de får komma på nästa. Men vi vet att det finns massor med nyblivna Teslaägare runt om i landet som vill träffa andra och utbyta erfarenheter! Även Teslaentusiaster (aka kommande Teslaägare) är välkomna.

EarthDayDen 22 april är det Earth Day, en internationell temadag för att uppmärksamma världens miljöproblem. Tesla ägarklubbar runt om i världen anordnar provåkningar under hela april månad för att fira Earth Day.

Gör så här: erbjud dina vänner, grannar, arbetskompisar, mfl en provtur med din Tesla. Kör runt dem lite så de får uppleva hur tyst och bekväm en elbil är. Trampa lite i gasen ;-)

Rapportera sedan in på vårt forum hur många du sammanlagt har bjudit på provtur. Bocka för ental och tiotal, så tex 18 personer rapporterar du in genom att bocka för 10 och 8. Det går att ändra, ifall du skjutsat ännu fler senare. Berätta gärna med text och bilder om du har några roliga anekdoter du vill dela med dig från provturerna!

Söndagen den 28 april har vi på Tesla Club Sweden vårträff på Brostugan på Ekerö kl 10:00. Brostugan är klassisk mark för alla bilklubbar i Stockholm. Detta första möte markerar början på en ny tradition här på Tesla Club Sweden då vi ska ha minst ett möte i månaden på Brostugan. Vi kommer bland annat presentera resultaten av våra Earth Day provturer på detta första möte. Välkomna i vårsolen! (Hoppas vi)

Vi vill också pusha för våra lunchträffar som sker andra onsdagen varje månad i Stockholm och lite mer spontant i andra städer. Kanske dags att börja med lunchträffar i din stad också?

Tesla Club Sweden är som namnet antyder till för hela Sverige. Då vi själva sitter i Stockholm blir det tyvärr så att mycket av evenemangen vi själva anordnar blir i Stockholmsområdet – men det betyder inte att ni inte får anordna egna Tesla Club Sweden möten i andra städer. Tvärtom! Det är så enkelt att slänga upp ett förslag på vårt forum och anordna lokala events!

Läs mer om eventen på vårt forum:

7/4 10:00 MAX Infra City Teslas’n’coffee

10/4 11:30 Rissne gård lunchträff

Earth Day provturer rapporteras här

28/4 10:00 Brostugan TCS vårträff

4/5 20:00 Barkarbyträffen

Egna event lägger du upp här

och 11 eller 12/5 blir det TCS årsträff – mer info om det senare

Bookmark the permalink.
 • Lucas Lundkvist

  Alltså det här är så sjukt Tibor!

  Vi var på brostugan i helgen och då tänkte vi försöka dra igång månadsträffar med Teslor…. shit haha! Kul att andra också drar i evenemangssnöret.

  Kommer!

 • http://www.haverblad.com Kim Haverblad

  Ja men då får ju Tesla Syd inte var sämre! Vi kör nästa Tesla lunch den 24 april.

 • https://teslaclubsweden.se Tibor Blomhäll

  Är det verkligen bara en enda person som har bjudit någon på provtur?
  Gå in på forumet och bocka för hur många du har skjutsat en provrunda!
  https://teslaclubsweden.se/forum/viewtopic.php?f=37&t=15482&p=319570

  Ger du fler personer provtur under månaden kan du gå in och uppdatera.