Utvalda artiklar

andnow

Tesla Club Sweden publicerar dagliga nyheter varje vardag. Sedan start har vi publicerat snart 800 artiklar. Vissa av våra nyhetsartiklar blir extra uppskattade och läses flera gånger, även månader efter publicering. För att underlätta hitta de artiklarna har vi samlat dem på en sida kallad “Utvalda artiklar“. Du hittar den sidan under “Nyheter” i vår navigations-menylist högst uppe på sidan (eller genom att klicka här). Vi har uppdaterat sidan med massor med nya länkar nu.

Du kan också söka artiklar mha sökrutan till höger, och listan av etiketter under den. Alla artiklar om Model 3? Finns det några artiklar om hjulupphängningen? Inga problem att hitta, skriv bara rätt sökord!

Dagens nyhetsartikel blir inte längre än så här, men börjar du klicka runt bland våra utvalda artiklar kan det ändå ta timmar innan du har läst färdigt…

 


Ni som skriver inlägg på vårt forum kan nu enklare bifoga bilder. Funktionen fanns där sedan förut men var ganska krångligt att hitta och använda. Nu har den lyfts fram så den är enklare att hitta. Under textfältet där du skriver ditt inlägg finns nu en “ladda upp bild” ruta. Enklare kan det inte bli – och nu blir bilderna till och med rättvända även om de är tagna med iPhone!

 

Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
  • Bullseye

    Tack!!