Välkomna till TCS årsträff den 12 maj!

TCS17-7

Söndagen den 12 maj ska vi på Tesla Club Sweden åter igen ha vår årliga storträff.

Till skillnad från tidigare år kommer vi inte korka igen Stockholms gator med Teslor som på bilden ovan utan släppa loss er på en bil-orientering. Vid startpunkten får alla var sin karta med platser de ska besöka runt om i staden och kryssfrågor de ska besvara om platserna. Ta med hela familjen i bilen så alla kan hjälpa till! Platserna kan tas i valfri ordning, så det kommer vimla Teslor över hela staden!

Målgång på hemlig plats (hoppas alla hittar dit 😉 ) där vi kommer avnjuta en underbar lunch tillsammans.

Passa på att träffa likasinnade, utbyta erfarenheter och skryta om hur duktiga ni var på orienteringen! Alla Teslaägare och entusiaster är välkomna, ta med familjen för en oförglömlig dag tillsammans!

Anmäl dig genom att betala anmälningsavgiften på 79:- nedan. Avgiften är till för att täcka våra utgifter kring eventet (lokalhyra). Ange även hur många i bilen som ska äta lunch (kommer kosta 195:- per person, betalas av var och en på plats) så restaurangen kan förbereda sig för anstormningen. Sista anmälningsdag 6 maj.

EVENTET ÄR INSTÄLLT


rps20190428_154031

I söndags hade vi på Tesla Club Sweden vår första klubbträff på anrika Brostugan. Massor med Teslor som blänkte i vårsolen medan ägarna fikade långbord.

rps20190428_154117

Vi kommer fortsätta träffas här sista söndagen varje månad. Ni som inte var med missade verkligen något men får en ny chans söndagen den 26 maj kl 10! (Bjud mamma på fika)

Brostugan är klassisk mark för bilklubbar. Nu får de ändra sin skylt:

Brostugan är klassisk mark för bilklubbar. Nu får de ändra sin skylt: Sista söndagen i månaden: Tesla Club Sweden

Nu är vi en “riktig” bilklubb med klubbmöten och sånt. Det är bara mekaftnar som saknas. Nån som behöver träffas och… fylla på spolarvätska eller nåt?

Bookmark the permalink.