1000

1000

Häromdagen registrerade sig vår tusende medlem sig som Teslaägare.

(Vi har skickat e-mail till hen med ämnet “Grattis du är vår tusende medlem!” vilket troligtvis omedelbart fastnade i spam-filtret :-) )

Av landets 3,154 Teslaägare är alltså en tredjedel medlem i Tesla Club Sweden. (Vi undrar lite vad övriga 2/3 väntar på?)

Dessutom har vi över 2,500 medlemmar till som har en elbil av annan fabrikat, eller är intresserade av elbilar. Med totalt över 3,500 medlemmar är vi Sveriges största förening för elbilsintresserade.

Tesla Club Sweden grundades den 2 Augusti 2013, som ett forum för Tesla ägare och entusiaster. Fast då för fyra år sen fanns det bara entusiaster – det fanns ju inga Tesla Model S bilar i Sverige än! Därför har vi ända ifrån början varit en öppen bilklubb – man behöver inte äga en Tesla för att få vara med. Tvärtom har många först gått med i Tesla Club Sweden, läst våra nyheter, chattat på vårt forum – och sedan samlat mod att beställa en egen Tesla!

Tveka inte! Bli medlem idag! Det är gratis och du behöver inte äga en Tesla.

Har du en Tesla anmäl dig som Teslaägare och få åtkomst till VIP-avdelningen på vårt forum!

Tagged . Bookmark the permalink.
 • micks

  “Av landets 3,154 Teslaägare är alltså en tredjedel medlem i Tesla Club Sweden. (Vi undrar lite vad övriga 2/3 väntar på?)”. Av landets alla bilägare är nog inte många med i ett forum. Jag tror att det är ett gott tecken att många teslaägare inte är såna elbilsnördar att dom hänger på forum hela tiden, utan att dom har skaffat en jäkligt bra bil utan att vara elbilsnörd. Det bådar gott för elbilens framtid.

  • micks

   Missförstå mig rätt, teslaclubsweden är jättebra och kul, mycket bra info, bla diskussioner om försäkringar och allt möjligt.

   • https://teslaclubsweden.se Tibor Blomhäll

    (jag är också nöjd med att 1/3 av alla Teslaägarna är med, hur många andra märkesklubbar kan egentligen ståta med så höga andelar? men alltid kul med fler)