Är DU snabbare än Teslas autopilot?

Engelska Select Car Leasing har gjort nedan lilla reaktionsspel för att illustrera snabba reaktionstiden Teslas autopilot har. Eller snarare Teslas nödbromssystem, som är igång även när autopiloten är avstängd. Om bilen upptäcker ett hinder på vägen varnar den dig först med ett högt varningston (man hoppar riktigt till varje gång den piper) sedan om du inte bromsar i tid så gör bilen det själv.

Genom att analysera inspelningar av autobromssystemet kom de fram till att dess genomsnittliga reaktionstid är 300 millisekunder = 0.3 sekunder. Med hjälp av nedan lilla reaktionsspel kan du kolla om du kan reagera snabbare än din Tesla på faror som dyker upp.

Spela så här: starta spelet och se upp för faror! Så snart du ser ett hinder på vägen ska du trycka på mellanslag, klicka på skärmen – eller i mobilen peka på skärmen. Lycka till!

Tagged . Bookmark the permalink.
 • Mockasin

  274

 • Mike

  Ojdå det gick ju skapligt… ;) Femte försöket kanske, för det har man ju på sig i verkligheten… :D
  https://uploads.disquscdn.com/images/c4676308160302e2a3768520e2bd93e0e032afa1fbf65ee9a7e54b4787cc07e0.png

 • DeltaJesus

  227 ms… Men skall villig erkänna att så fokuserad skulle jag aldrig var när jag kör bil, dessutom skulle man tappa allt som händer runt bilen om man fokuserade bara på det precis rakt framför. Men det var roligt att se en “sur” Elon…

 • Lars Liljegren

  287 på 4de försöket.

 • MikeL

  I vissa situationer är man iaf oändligt snabbare än Autopilot, t.ex. när Autopilot med bibehållen fart kör rakt in i en lastbil….

  • Surfaren

   Touché