Elbilsgenerationen provkör bensinbil


Elkraftbranschens intresseorganisation Power Circle har gjort en kortfilm löst baserad på mitt kåseri “provkörning av bensinbil“. Filmen gjordes i samarbete med ABB, Falu Energi & Vatten, Charge-Amps, Elektroskandia, Chargestorm, Gävle Energi, Mälarenergi och Fortum Charge & Drive.

Provkörning av bensinbil har hittills lästs av över 600,000 människor på svenska och engelska, övriga 11 språk den har översatts till oräknade. Det var framför allt när självaste Elon Musk twittrade om den som den fick mest spridning. Och det är jättekul att läsa kommentarerna från dem som aldrig har åkt med en elbil – de fattar liksom inte grejen! Speciellt i Ryssland verkar inte många ha åkt en elbil…

Själv var jag inte involverad i tillblivelsen av filmen mer än att de frågade mig om lov, och jag fick lämna mina synpunkter om manuset. Jag hade en hel del synpunkter, som dock inte togs mycket hänsyn till. Nåja, ni vet hur det brukar vara – filmen blir aldrig lika bra som boken ;-)

 


Apropå boken är det sista chansen att beställa boken om Tesla Motors om ni vill hinna lägga den under julgranen! Känner du någon Teslatokig -eller någon som precis tvärtom, inte är det- har du den perfekta julklappen till henom! Länk.

 

Tagged , . Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
 • Jens Christian Haslund Nielsen

  Riktigt bra tilltag – kul!

 • G F

  Du hade som vanligt rätt Tibor, boken var så mycket bättre! Ganska lam, kändes som de kunde gjort den mycket vassare!

 • Christer

  Dåligt försök att göra film av ditt kåseri :-( Din text är mycket mycket bättre och förtjänar en mera seriös filmatisering.

 • Björn

  Men det blev ju film ☺. Det är inte alla som lyckats med det.