Gissa året som kommer!

BttfX

Nu när vi har fått se resultaten för 2015 kan vi börja kolla i kristallkulan och försöka gissa året som kommer.

Vad tror du? Hur många Teslor kommer vi att ha i Sverige om ett år? När levereras första Tesla Model X i Sverige? Vilka förbättringar kommer Tesla Model S att få i år? Och när kommer Tesla Model 3 att visas upp? Registrera dig på vårt forum och lägg din röst idag!

Hittills verkar de som har röstat gissat på att Tesla kommer visa upp Model 3 sista veckan i Mars, vi kommer ha ca 2800 Teslor i Sverige om ett år, första Model X levereras i Sverige i Juni i år, och Tesla Model S kommer få dragkrok, och ny nos, liknande den Model X har. Håller du med? Om inte registrera dig på vårt forum och lägg din röst idag!

Är du en av de tusen nya ägare som har fått din Tesla Model S i fjol men fortfarande inte registrerat dig hos oss – registrera dig som Teslaägare på vårt forum och få tillgång till VIP-avdelningen på forumet som andra inte kan se! Klicka här för mer info.

 

Tagged . Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
  • Johan Gustavsson

    Ingen dum gissning att Model 3 kommer visas upp sista veckan i mars. Såg Telsabjörn´s brev han fick från tesla när han fick bekräftelse på sin “vinst” av S P90DL att dom skulle introducera Model 3 i slutet av mars troligen. Och gigafactory öppning i första halvan av året.

    https://www.facebook.com/BjornsTesla/posts/438340013025799