Malmö servicecenter invigs 8 december

Boplatsgatan2_maps

Den 8 december inviger Tesla sitt tredje servicecenter i Sverige, på Boplatsgatan 2 i Malmö.

Enligt inbjudningen till invigningen kommer anläggningen ha både serviceverkstad och showroom. Tesla har gett den namnet “Malmö Service Plus”.

Boplatsgatan ligger endast 5 km ifrån köpcentret Emporia där Tesla har ett showroom sedan två år tillbaks. Vi har inte hört några rykten om den butikens vara eller inte vara, dess framtid. Tesla brukar föredra ha sina utställningslokaler i köpcentra, men de två adresserna ligger onekligen väldigt nära varandra.

Ska lokalen hinna bli färdig inom två veckor får arbetarna verkligen lägga på ett kol. Vår utsände spion visar mycket arbete som återstår.

Hoppas de fixar skylten.

Tagged , , . Bookmark the permalink.
 • Edvin Jacobsson

  Men herregud. Malmö Service Plus? Malmö Service Center låter mycket bättre även om de har butik.

 • DieselStain

  Alltså varför? Eller jag förstår varför med närheten till Danmark och så men ändå, Malmö/Skåne har ju nära till både Stockholm och Göteborg!? Tesla bygger nytt men jag och många fler har fortfarande över hundra mil till närmsta servicecenter.. Man kan ju hoppas att nästa kommer till Örnsköldsvik eller liknande och det snart!

 • Tony

  Sen har Sverige 3 , Norge har idag 11 st. Räknar de med att Trondheim servar en del av norra sverige?
  Sen norrut bara Tromsö. Får det till 7 st i stora Tyskland..
  Tesla har lite att jobba på där känns det som för att komma närmre kunderna

  • Top 12

   Vi har två model S med några år på nacken och snart 30.000 mil tillsammans. Två år sedan vi besökte en Tesla servicecenter. Beställde två omgångar vindrutetorkare och två kupé filter för några veckor sedan och dom kan jag byta själv.
   Men gott kaffe hade dom och förr i tiden fick man bilen laddad och tvättad (vet inte hur det är med den saken nu för tiden, men kaffe lär man väl få ? ) när de åtgärdade en del monteringsmissar som det var i början.