Mittkonsol

Console

Tesla Motors har designat om utrymmet mellan framstolarna. Alla nya bilar som beställs nu kommer att bli utrustade med mittkonsol.

Hittills fanns det bara en stor tom yta mellan framstolarna, som påminde om en bricka på golvet. Perfekt att ställa handväskan på men mindre perfekt vid ludicrous-accelerationer om det fanns massa parkeringskvitton, solglasögon, pennor, mobiler och andra små föremål där som återfanns i baksätet efter varje acceleration.

landscape_1423664958-tesla

Den mittkonsolen som kunde köpas som extra tillbehör till Tesla Model S kommer medfölja bilarna från och med nu. Mittkonsolen har både för- och nackdelar, vi hoppas att den fortfarande är borttagbar.

Mittkonsolen är den första designlösningen som har sökt sig över från Model X till S. Alla Model X kommer med mittkonsol.

 


11077845_874164809299691_616214527405298932_o~01

Vi önskar alla våra läsare och medlemmar en Glad Påsk!

Vi kommer köra nyheter även i morgon fredag och måndag under påskhelgen, även om morgondagens nyhet är kanske något av ett påskägg på en nyhetssida om Teslor.

 


TCS två år sedan: Batterireserven i Model S

Även om Tesla Model S har en 85 kWh batteripack betyder det inte att du kan utnyttja 85 kWh batterikapacitet. Tesla Motors har byggt in ett antal säkerhetsmarginaler i batteripacket för att skydda den – och har även gett dig en “reservtank” som räcker i 2 mil till när batterimätaren har nått noll.

 

Tagged , . Bookmark the permalink.
  • Björn

    Tack för en grym säsong, hittills!