Nytt värvningsprogram

Arachnid

Tesla Motors har lanserat ett nytt värvningsprogram där befintliga ägare kan få bonusar om de värvar nya kunder. Köper man en Tesla och uppger namnet på den som har värvat dig får du som kund 8,000 kronor rabatt på din bil – och den som värvat dig är med i utlottningen av en Tesla Model X P90D.

Förutom att varje referral ger en biljett i utlottningen av Model X bilen får de som har värvat flera nya kunder även följande priser:

  • 2+ värvade: Tesla Weekender Bag
  • 3+ värvade: Tesla Owners Jacket
  • 4+ värvade: inbjudan till Tesla Gigafactory öppningsceremoni i slutet av Juli
  • 5 värvade: exklusiva 21 tums Arachnid fälgar (se bilden ovan) inklusive sommardäck

Priserna adderas på varandra, så har man tex värvat tre nya kunder får man både jackan och väskan.

Ifall Arachnid-fälgarna är snygga eller inte är en smaksak, men iom att de inte kan köpas bara vinnas kommer de skänka stjärnglans åt de stolta ägarna – bland Tesla-kännare iaf.

Och som sagt var får alla som har värvat någon ny kund vara med i utlottningen av en ludicrous Tesla Model X. Genom att lotta ut bilen har alla chansen på den, inte bara Bjørn 😉 Ju fler kunder du värvat desto större chanser på bilen.


 

Vår medlem Wayne har gjort följande fina film om medlemsmötet vi hade 21 Maj:

 


TCS ett år sedan: Elbil eller cykel?

För ett år sedan skrev jag den kanske mest kontroversiella artikeln hittills, där jag jämförde elbilens utsläpp – mot en cyklists. Det överraskande resultatet jag kom fram till ruskade om mångas världsbild, men siffrorna talar för sig själv. Räknar man utsläppen för att framställa el måste man ju även räkna på utsläppen för att framställa mat – cyklistens bränsle.

Efter att så många efterfrågade en komplett livscykelanalys blev nästa artikel en “livs-cykel-analys” där tack vare en forskningsrapport från MIT kunde cykelns och elbilens hela livscykel jämföras – tillsammans med fossilbilar, bussar, tunnelbana, spårvagn och flyg.

Läs gärna om artiklarna: Elbil eller cykel? och Livs-cykel-analys

 

Tagged , . Bookmark the permalink.