Tesla Model 3 i Mall of Scandinavia

 

M3 MoS

Från och med idag kan ni som har reservationsnummer få provsitta Tesla Model 3 i Teslas utställningslokal i Mall of Scandinavia, Stockholm.

Tesla har fraktat över en Model 3 från USA och visar upp den i en inhägnad del av utställningslokalen. Det kommer vara två köer för att provsitta bilen, en för allmänheten – och en VIP-kö för dem som har lagt en reservation på bilen. Räkna med långa köer i alla fall de första dagarna! Idag öppnar butiken redan kl 9:00, men övriga dagar kommer öppettiderna vara ordinarie kl 10-21.

Bilen kommer stå i Mall of Scandinavia i Stockholm fram till 25 november, sedan flyttas den till butiken i Täby Centrum där den kan beskådas från och med den 26 november.

24 november till 8 december kommer (förmodligen en annan) Tesla Model 3 ställas ut i Teslas utställningslokal på Södra Hamngatan i Göteborg, och från och med 17 december på Teslas anläggning på Boplatsgatan i Malmö.

Teslas personal på plats kommer svara på alla frågor folk har om bilen – även om de hälsar att inte ens de vet något om dragkrok eller CCS kontakt än. Bilen som ställs ut är en USA modell, så det är ingen idé att försöka tjuvtitta under laddluckan 😉

Att äntligen kunna se och ta på bilen kommer göra Tesla Model 3 mycket mer verklig för alla de tusental svenskar som redan har reserverat bilen – och kan vara den övertygande knuffen som behövs för att de som har stått i den andra kön till bilen i butiken också ska våga reservera en.

Kommer väntan på leverans -som sägs komma igång framåt våren nästa år- bli uthärdligare nu, eller precis tvärtom? Dela din åsikt i kommentarsrutan nedan!

 


Glöm inte boka Tesla Club Swedens julbord den 3 december! Anmäl dig här. Det blir nog en hel del snack om Model 3 även på den…

Tagged , , . Bookmark the permalink.