Tesla Showroom i Täby Centrum

SC1

Tesla Motors har i torsdags lagt ut två teaserbilder på deras nya lokal. Endast betecknade “Peekebo” och strippade all metadata på bilderna var det inte mycket bilderna avslöjade, förutom att något är på gång.

SC2

Mysteriet var dock ganska så kortvarigt, för redan på fredag kväll hittade jag lokalen på plan ett i Täby Centrum. Tesla Motors kommande lokal ligger alltså en trappa upp i Täby Centrum, i en lite undanskymd hörna av centrumet mitt emot Esprit.

Tesla Motors flyttar alltså bara dryga hundra meter från deras pop-up store som de hade på stora innetorget i Täby C. Den nya lokalen kommer inte vara lika iögonfallande som bilen mitt på innetorget var, men kommer nog locka väldigt många besökare i alla fall.

Tesla Motors har ofta hävdat att de ska öppna en i huvudsak verkstad i Sverige. “80% Service Center, 20% Showroom” har det hetat så sent som vid årsskiftet från dem. Men tydligen har de ändrat sig sedan dess, för lokalen en trappa upp i en köpcentra lämpar sig inte till bilverkstad precis. Det verkar bli en 100% Showroom som Tesla Motors snart kommer att öppna där. Man undrar hur de öht ska få upp en visningsbil dit?

Från Tesla Motors sida har vi hittills mötts av massiv tystnad. Vi får hoppas på mer ljud från dem om någon vecka då lokalen blir färdig och skall öppna. Av första teaserbilden att döma återstår det ju en hel del att fixa där.

 

Tagged , , , . Bookmark the permalink.