Tesla Zoom

TeslaZoom

Nej, nu menar vi inte hur Teslan låter när den kör. Inte heller att dess kameror skulle fått zoomoptik. Utan att du kommer snart kunna ha videomöten från din förarstol.

Konferens-app tillverkaren Zoom avslöjade på sitt årliga ZoomTopia event att de håller på att ta fram en app till Teslas bilar. Den kommer att vara en egen app i bilens menyer, man kommer se de man pratar med på mittskärmen och som kamera används den lilla passagerarkameran bilarna har uppe vid backspegeln.

Inga ord om det, men vi hoppas för trafiksäkerhets skull att man ska kunna delta i Zoom möte endast när bilen står still. Kanske riva av ett snabbt möte medan man laddar?

Zoom har släppt följande videosnutt om hur det är tänkt att fungera:

Vi tvivlar dock starkt att bilden på dig blir lika fin som i ovan video. De har fuskat lite där och använde inte bilens kamera. Den sitter uppe vid backspegeln och är inte helt optimalt placerad för ändamålet. Speciellt när du tittar på de andra mötesdeltagarna på mittskärmen. Nedan bild tagen med kameran vid backspegeln är från när Tesla höll på att utveckla igenkänning av ouppmärksam förare:

M3camPhone

Bookmark the permalink.