Tesla Club Sweden 10 000 medlemmar

10000Teslor

Tesla Club Sweden har nu över 10 000 medlemmar! Den magiska gränsen passerades i går då Cinnalinna blev medlem hos oss och ställde en fråga om Tesla Model 3 vinterräckvidd på vårt forum. (Nej, vi skickade inget mejl “grattis du är vår 10000:e medlem” då det ändå bara skulle fastna i spam-filtret.)

Av dessa 10 000 medlemmar har 3500 registrerat att de äger en Tesla. (Är du medlem men inte registrerat dig som Teslaägare gör det nu. Likaså om du äger någon annan elbil.)

Sedan starten den 2:a augusti 2013 har Tesla Club Sweden vuxit ständigt. Efter första året var vi 600 medlemmar. I och med att Tesla Club Sweden startade innan första Model S levererades i Sverige har vi alltid varit en öppen märkesklubb: vi välkomnar alla, även dem som inte har någon Tesla (…än ;-) ).

Vi har alltid varit helt oberoende biltillverkaren Tesla även om de i april 2016 erkände oss som deras officiella märkesklubb i Sverige.

Blickar vi framåt hoppas vi fortsätta växa i minst lika hög takt. Vi får se hur många vi är till vårt tio års jubileum. Vi ser dagligen hundratals “stalkare” på vårt online forum: folk som är inne och läser utan att skaffa konto och gå med i Tesla Club Sweden. Vad väntar ni på? Medlemskap är ju gratis och öppet för alla – du behöver inte äga en Tesla. Gå med idag!

Bookmark the permalink.
 • Spjerne

  Joooo…. men det talas en del om alla bottar som fortfarande är registrerade…

  • https://teslaclubsweden.se Tibor Blomhäll

   Vi för en ständig kamp mot spambottar precis som alla online forum. Rensar dem så snabbt vi kan.

   Det är därför det är viktigt att anmäla all spam man påträffar. Och även alla personangrepp.

   • Marcus

    Det finns en massa konstiga användarkonton, säkert närmare 1000 stycken, som heter väldigt konstigt, som aldrig har skrivit ett inlägg och som inte har loggat in sedan 2014 eller så. Och extremt många av dessa bor i lite konstiga länder också. Det finns tydligen till och med en medlem som bor i Antarktis. Så jag tror nog att antalet verkliga medlemmar egentligen inte är 10 000 ännu.

    • https://teslaclubsweden.se Tibor Blomhäll

     Hmm… det har du rätt i. De är ju inte spambottar för de har ju inte skrivit några inlägg men konstiga är de iaf. Jag ska ge mig på en försiktig gallring (vill ju inte kicka ut någon riktig person av misstag).

     • https://teslaclubsweden.se Tibor Blomhäll

      Rensade bort 300+ uppenbara falskkonton som gick att enkelt batch-deleta. Hinner inte gå igenom och rensa manuellt konto för konto.

      Så nu är vi under 10 000 igen och kan fira igen om två månader :-)