Tesla Club Sweden 10 000 medlemmar

10000Teslor

Tesla Club Sweden har nu över 10 000 medlemmar! Den magiska gränsen passerades i går då Cinnalinna blev medlem hos oss och ställde en fråga om Tesla Model 3 vinterräckvidd på vårt forum. (Nej, vi skickade inget mejl “grattis du är vår 10000:e medlem” då det ändå bara skulle fastna i spam-filtret.)

Av dessa 10 000 medlemmar har 3500 registrerat att de äger en Tesla. (Är du medlem men inte registrerat dig som Teslaägare gör det nu. Likaså om du äger någon annan elbil.)

Sedan starten den 2:a augusti 2013 har Tesla Club Sweden vuxit ständigt. Efter första året var vi 600 medlemmar. I och med att Tesla Club Sweden startade innan första Model S levererades i Sverige har vi alltid varit en öppen märkesklubb: vi välkomnar alla, även dem som inte har någon Tesla (…än 😉 ).

Vi har alltid varit helt oberoende biltillverkaren Tesla även om de i april 2016 erkände oss som deras officiella märkesklubb i Sverige.

Blickar vi framåt hoppas vi fortsätta växa i minst lika hög takt. Vi får se hur många vi är till vårt tio års jubileum. Vi ser dagligen hundratals “stalkare” på vårt online forum: folk som är inne och läser utan att skaffa konto och gå med i Tesla Club Sweden. Vad väntar ni på? Medlemskap är ju gratis och öppet för alla – du behöver inte äga en Tesla. Gå med idag!

Bookmark the permalink.