Tesla Club Sweden har bytt ägare

TCS

Sajten Tesla Club Sweden skapades lite över ett år sedan av Sebastian Stegrin, som hittils var registrerad ägare av den och höll i dess drift. Undertecknad var bara skribent av nyheterna och moderator på forumet, men hade inte större accessrättigheter till själva sajten.

Efter året som har gått har vi dock gemensamt fattat beslutet att det är bättre för både sajten, medlemmarna och alla inblandade om jag undertecknad tar över hela sajten. Jag var ändå så djupt involverad i dagliga driften så det är mer naturligt om det är jag som också äger den. Jag har därför förra veckan köpt sajten från Sebastian och tar därmed över hela driften av den.

Detta medför att från och med idag måste alla använda Chrome för att kunna läsa sajten, och ha antingen randiga eller prickiga kläder på sig för att godkännas som medlemmar…

:-) Nä, naturligtvis kommer inget att ändra sig, förutom Kontakta oss-sidan.

Möjligtvis kommer våra medlemmar att uppleva kortare svarstider, då Sebastian inte hade så mycket tid som han hade önskat sig att ta hand om sajten förut. Mer tid har jag, erfarenhet av drift blir jag tvungen skaffa mig hårda vägen.

Men vissa ändringar är ändå på planeringsstadiet:

Ändringar som kommer ganska så snart är ändrad innehåll på sajtens förstasida och särskilda avdelningar avsedda för endast Tesla-ägare på forumet.

På medellång sikt hoppas vi få igång en butik där vi kan sälja T-shirts och liknande med vår logga på, som ett sätt att få in pengar till inköp av tex flaggor till bilklubbsträffar och liknande. Vi vill också komma igång med medlemsträffar, bandagar och liknande på allvar.

På lång sikt vill vi leva upp till vårt motto “framtidens bilklubb redan idag” och utveckla oss mer även offline, i verkliga livet.

En sak kan jag dock lova: “Read my lips: no medlemsavgift” :-)

/Tibor Blomhäll

ägare, Tesla Club Sweden

 


 

TCS ett år sedan: Tesla Model S levererad till kund

Vår nyhet för ett år sedan var att leveranserna till Sverige har kommit igång! De första kunderna fick sina bilar för ett år sedan. Exakt vem som fick allra första Tesla Model S i Sverige vet vi faktiskt inte – när den första av våra medlemmar har fått sin bil har redan en i Göteborg och två i Stockholm blivit levererade.

Leveransupplevelsen av en Tesla var helt annorlunda på den tiden mot vad det är idag. Inga leveransspecialister, inga snygga lokaler – man fick bilen hemlevererad på flatbäddsbil, utan registreringsskyltar. Skyltarna fick man på posten några dagar senare och fick montera dem själva. Bilarna var också oförsäkrade, de hade ingen vagnskadeförsäkring. Så de nyblivna ägarna som fick sina bilar levererade efter flera års väntan fick våndas om de vågar provköra dem första dagen, oförsäkrade och utan skyltar! (Låt oss inte diskutera ifall de vågade göra det eller inte…)

 

 

Tagged . Bookmark the permalink.
--- Stöd dessa sidor med en donation ---
--- Min referralkod: tibor72449 ---
--- Köp mina böcker ---
 • Jens Christian Haslund Nielsen

  Grattis! Det blir alltid bättre när eldsjälar själva får driva verket – det är väl Tesla om något bevis på :-)

 • Elbilisten

  Låter bra, det blir nog trevligare att sälja t-shirter än fakturera medlemsavgifter. Jag tar en orange storlek L och några till barnbarnen :-)

 • Joakim Hedenstedt

  Bra jobbat, Tibor och Sebastian! Skriver under på din kommentar om Chrome, Tibor! ;-)

 • http://www.TeslaClubSweden.se Sebastian Stegrin

  You can do it! :)