TCS möte 21 Maj

Lördagen den 21:a Maj är det äntligen dags för Tesla Club Swedens årsmöte!

Vi upprepar succén från i fjol med medlemsträff i Stockholm. Missa inte årets Tesla-händelse!

Lördagen den 21:a Maj klockan 11:00 träffas vi vid Tesla Motors servicecenter i Infra City. Efter lite skön mingel ska vi åka Tesla-karavan genom stan och åter igen överraska Stockholmarna. I fjol var det många stadsbor på promenad som hajade till när trafikbruset plötsligt tystnade och bil efter knäpptyst bil stilla susade förbi! De fick en försmak av hur annorlunda staden kommer låta när elbilar blir vanliga – en rejäl tankeställare. Det var många glada folk som vinkade oss!

Efter klassiska raggarrundan i stan avklarad kommer vi åka till Haga Forum där vi ställer upp bilarna på rad för fina fotografier och fortsätter minglet över deras uppdukade brunchbuffé. Vi beräknas komma dit ca 13:30. Brunchbuffén på Haga Forum kostar 265:- för vuxna, 95:- för barn. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute på deras veranda!

Alla är hjärtligt välkomna!

Ni som (ännu) inte har en Tesla är också välkomna, i fjol var det många som erbjöd skjuts till dem som kom utan Tesla. Tänk dock på att vid Infra City ska endast Tesla-bilar parkera utanför servicecentret – övriga bilar kan ställa sig på parkeringen längre bort.

 


TCS ett år sedan: i fjol hade vi så här trevligt

Bilder och berättelser från fjolårets arrangemang (i 4 delar): samlingen, karavanen, belägringen av en bensinstation, och avslutningen.

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.
  • CitizenKane

    Hej, vore kul att se, och knappt höra, “paraden”. Var och när ska man befinna sig för att se er susa förbi?

    • https://teslaclubsweden.se Tibor Blomhäll

      Färdvägen kommer presenteras senare. Men Kungsgatan och Stureplan är nog säkra kort, sådär halv ett tiden.